Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Titokban találkozót beszélek...

Titokban találkozót beszélek meg a barátommal akitől eltiltottak a szüleim egy időre egy nagy félre értés miatt? Több lent.

Figyelt kérdés

Azt hiszik, hogy pénzt csalt ki tőlem a barátom, de én ajánlottam neki fel hogy adok pár ezret neki mert mondta hogy szar helyzetben van, meg gyanusították, hogy lopott a főnökétől pénzt, és most vissza kéne fizetnie neki a pénzt mert ha nem akkor kirúgják. Én adtam neki pénzt, amit szülinapomra kaptam a mamáméktól. Szüleim megtudták, mert nagyon szigorúak és észrevették, hogy nincs a borítékban a pénz. Mondtam ez az én pénzem azt csinálok vele amit akarok. Úgyis van a kártyámon sok pénz most pár ezer forinttal miért ne húzhatnám ki a csávából a barátomat?

Barátom is segített mikor én voltam szorult helyzetben...

Barátomék most nagyon rossz helyzetben vannak, szüleim meg nem képesek felfogni hogy nem tettem semmi rosszat...

2022. aug. 24. 10:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ártatlan miért fizet? Te fizetnél, ha ártatlan lennél? Mert, ez maga a beismerés. Naiv vagy nagyon, de majd saját károdon rájössz.
2022. aug. 27. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.