A nők miért utálnak vonatozni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 16:36
11/24 anonim válasza:
Fogalmam sincs hogy a többi nő miért nem szeret (egyébként szerintem ez megint egy téves általánosítás, de mindegy). Én azért nem, mert a fülemmek minden egyes fékezés fizikai fájdalmat okoz. Tudom hogy vannak már olyanok amik nem csikorognak elviselhetetlenül, de itt falun sajnos elég ritkák.
12/24 anonim válasza:
Mert ha felteszik a lábukat a szembe lévő ülésre, egyből megszállják a lábfétisesek őket - gondolatban.
13/24 anonim válasza:
Valljátok be, hogy utáltok vonatozni! Úgyis tudjuk!
14/24 anonim válasza:
Hát, mondjuk nem kéne feltenni. Én a másik véglet vagyok, szerintem nagyon taszítóak a lábak és szerintem nagyon undorító hogy felrakják az ülésre egyesek. 🤢
15/24 anonim válasza:
14#: 1:1 az állás. Ki szeretne még szavazni?
16/24 anonim válasza:
szerintem is hatalmas parasztság feltenni oda a büdös lábad ahova más ül. Vagy fordított esetben te szeretnél olyan helyre ülni ahova előzőleg egy csöves rakta fel a lábát?
17/24 anonim válasza:
Nem tudom, miért merült fel a kérdés. Én szeretek vonatozni.
18/24 anonim válasza:
Én nem szeretem ha túl közel van annyi másik ember, de én panikbeteg vagyok.
Egy üres esti járaton, ahol egyedül vagyok szívesen utaznék :)
19/24 anonim válasza:
Mindenki utálja, legalábbis szerintem betegnek kell lenni ahhoz hogy valaki ebben az országban szeressen vonatozni. Olcsó és ha nincs más akkor muszáj, de hogy mit lehet benne szeretni azt elképzelni nem tudom.
20/24 anonim válasza:
Ráadásul mostanában mindig az ilyen 40 éves kicsi vonatokat küldik erre, ha be ül egy olyan társaság aki zavar nem tudsz csak úgy átmenni a másik vagonba mint a hosszú vonatokon. Undorító. Bár az újabb hosszú vonatok is csak egy fokkal jobb. Ezért csinálok jogosítványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!