Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk, veletek is volt már...

Fiúk, veletek is volt már hogy nőnek néztek titeket?

Figyelt kérdés
Párszor már megtörtént velem hogy az eladók vagy pénztárosok hölgyemnek szólítottak. Kicsit hosszabb hajam van és nem vagyok magas, meg vannak fülbevalóim, gondolom ezért. Mással is történt már ilyen? Ha igen szerintetek miért?

2022. aug. 7. 10:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Engem elég nehéz nőnek nézni.

A formám,szakállam teljesen ellehetetleníti.

Meg a melós gönceim is ...

2022. aug. 7. 19:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Meleg vagy?

Ha nem, akkor ideje lenne változtatni, mert a csajos külső sok lánynak nem fog bejönni.

Bár, ha téged nem zavar(amit nem hiszek el, mert akkor nem írtad volna ki a kérdést), akkor maradj így.

2022. aug. 7. 21:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Kopaszon, szakállal nem annyira szokott előfordulni ilyen.
2022. aug. 8. 12:49
 14/16 Senior Séf ***** válasza:
50 éve a hosszú haj volt divatban a fiúk körében is. Ráadásul nemtől függetlenül mindenki trapéznadrágban és magasított talpú cipőben járt. 13 voltam akkor, és bizony megesett, hogy lánynak néztek. (Két évvel később már nem, mert addigra a vállam alig volt keskenyebb a Clark Ádám kotróhajó törzsénél.)
2022. aug. 8. 17:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem is kb. 50 éve néztek nőnek hátulról. Hosszú hajam volt és vastag pulóver volt rajtam. Ültem.
2022. aug. 9. 19:09
 16/16 anonim válasza:
A Clark Ádám az úszódaru de ne akadjunk fent a részleteken
2022. aug. 9. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!