Fiúk, veletek is volt már hogy nőnek néztek titeket?
Figyelt kérdés
Párszor már megtörtént velem hogy az eladók vagy pénztárosok hölgyemnek szólítottak. Kicsit hosszabb hajam van és nem vagyok magas, meg vannak fülbevalóim, gondolom ezért. Mással is történt már ilyen? Ha igen szerintetek miért?2022. aug. 7. 10:08
1/16 anonim válasza:
Egyszer, amikor felvettem egy Pocahontas-os maszkot meg parókát, a kisgyerek hátulról néninek nézett. Aztán amikor felé fordultam és megszólaltam, elkezdett bőgni :D
2/16 anonim válasza:
Nem, mivel nem úgy nézek ki mint egy ratyi.
3/16 anonim válasza:
Szerintem vedd a jelzést és változtass!
(nem bántásból írtam!)
4/16 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=T4TwE_5b014
"jelzés az élettől"
5/16 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=JHbIG90eoHU
még egy "jelzés az élettől"
6/16 anonim válasza:
Mivel kopasz vagyok és szakállas ezért még sohasem néztek nőnek.
7/16 anonim válasza:
kb 6 éves koromig, elég érdekes frizurám volt, emiatt.
Ha most valaki nőnek nézne, az valószínű elhagyta a szemüvegét.
8/16 anonim válasza:
Vannak szakállas nők (hormonzavar)
9/16 anonim válasza:
Engem még általános iskolás koromban,épp suliba menet szólítottak meg úgy hogy:"Hé,te lány!-általában akkor szoktak nekem ilyet mondani,ha cigit akarnak tőlem kérni.(mert volt már olyan is,hogy bácsikának szólítottak!)
10/16 anonim válasza:
Igen, de aztán levágtam a bajuszomat és már nem néztek többet nőnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!