Mit találjak ki, hogy ne kelljen elmennem külföldre a családdal?
Oszinten szolva en szulokent ugyan nem otthon, de mondjuk siman a nagyinal hagynalak, mert kell a fenenek egy nyavalygo tini, aki hisztizik a kulfoldi nyaralas alatt :D Ezzel csak elbasznad a kedvem, az biztos.
Nem akarsz jonni? Nem jossz, de mivel kiskoru vagy es en felelek erted, engem vesznek elo, ha veled tortenik valami, igy teljesen egyedul nem hagynalak otthon.
Ezt tennem en.
De a szuleid meg el fognak vinni magukkal, ez van, szerintem kibirod.
De finnyás és kényes vagy. Más örülne, ha láthatná ezt a csodálatos helyet, te pedig itt hisztizel. Most mi bajod lesz, ha látod ezt a helyet és utazol együtt a szüleiddel?
Egyébként pedig a kutya is jómódjában veszik meg. Te is ez vagy, egy gazdag szülők elkényeztetett kölyke. "de már nagyon elegem van a külföldre utazgatásból."
Nem tudlak sajnálni.
"Voltam már sokszor külföldön, "
vs.
"Nem vagyunk gazdagok"
Valahogy a kettő nem fér össze. Ha valaki sokat volt külföldön az vagy gazdag, vagy nagyon jómódú. Egy átlag magyar nem engedheti meg, hogy sokszor menjen külföldre.
Bár te még csak 17 éves vagy, agyi szinted nincs azon, hogy reálisan lásd a dolgokat.
17 éves vagy, a szüleid tartanak el és ők fizetik a külföldi utazásaidat is, azt kell csinálnod, amit ők mondanak!
Menj el dolgozni, költözz el otthonról, tartsd el saját magadat és akkor majd eldöntheted, hogy a saját költségedre mivel töltöd az idődet. Addig meg ne rinyálj! Örülj, hogy még élnek a szüleid és nem elisszák a pénzüket, hanem arra költik, hogy te szép helyeket láss a világban!
Egy napos utazást még akkor is kibírsz, ha marhára nincs kedved hozzá. A többi napon nem kell utaznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!