Olyan volt, mintha megállt volna az idő, amíg őt néztem?
Figyelt kérdés
A mai napon láttam egy 25+ körüli srácot, akit egyből kiszúrtam. Várakozás közben nézelődött és amikor összetalálkoztak a tekinteteink, akkor az átlagnál picit tovább néztük egymást. A történések után természetesen beindul a jó öreg szürkeállomány és két lehetséges opcióra tudok gondolni, hogy mi miatt időzhetett el rajtam ő is. Kérlek az alapján szavazz, hogy a te esetedben melyik lenne a valószínűbb!2022. aug. 4. 16:00
A kérdező szavazást indított:
Wow, ki ez a lány?!
Wohoo, miért néz engem ez a lány?
20 szavazat
1/1 anonim válasza:
Találkoztak a lelkeitek; szerintem lehet simán csak ennyi is. :):) :) :)
Amúgy lehet simán, h előző életeitekben -vagy csak legalább már egy(ik)ben közülük volt közötök egymáshoz. Lehet még pl akár , hogy fel is ismerték egymást a lelkeitek, csak tudat alatt, vagy lehet, hogy ő akár tudatosan tudta is, hogy kik lehettetek ti egymásnak; de ez nem biztos; de erőteljes megérzése is lehetett akár inkább; de szóval szerintem inkább csak simán találkoztak a lelkeitek; ami tök jó úgy önmagában is. A szem a lélek tükre; lehet, hogy ez egy őszinte pillanat volt,és kitárulkoztatok egymásnak.
Én amúgy nemtom. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!