Mit tegyek ha nincs kivel elmennem szórakozni?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időkben elég sok stressz,szorongás ér a mindennapokban. Ezen a nyáron sajnos úgy alakúlt hogy nem tudtam menni sehova,csak melózom. Nyár elején egy baráti társasággal eltudtam menni egy kisebb fesztiválra,de nagyon primítívek és olyanok voltak mintha puszta irigységből tették volna ezt,ha ismerkedtek volna velem,nem engedték mindig mondták hogy hagyjam. Én viszont szerettem volna ismerkedni. Úgy gondolom abból nincs semmi ha ismerkedem más emberekkel,semmi többet nem terveztem csak hogy kikapcsoljak és ismerkedjek pár emberrel ha úgy adódik de persze ők mindig eltaszítottak,ami nekem nagyon rosszul esett mert úgy éreztem hogy valamiért nem kedvelnek,és igazából meg akkor lehetne azt mondani hogy akkor minek megyünk oda ha másokkal sem tud beszélgetni az ember mert ők közbe szólnak ez nagyon nagy taplóság én úgy vélem. Jelenleg 1 barátnőm van,ő még Általánosból adódóan lettünk jóba viszont most lenne egy közeledő fesztivál de úgy néz ki nem akar jönni. Mikor írtam neki hogy jön nem is válaszolt,majd csak 2 nap múlva annyit hogy igen. Ebből tudtam hogy úgy sem lesz semmi. Mert ha jönne akkor írta volna mikor találkozunk stb. Az osztálytársam közül vagyok még jóban egy lánnyal de ő nagyon stréber típus és a könyv alól sosem akar lepattani. Másrészt pedig távolabb lakik tőlem tehát ő is kizárva. Én nem szeretnék már így nyár végét itthon tölteni,dolgoztam . Én úgy vélem annyit megérdemelek hogy elmegyek kikapcsolódni főleg hogy szinte egy évben 2-szer ha elmegyek. De mivel hogy nincs kivel így nem tudtam mi tévő legyek,szerintetek?2022. júl. 30. 17:26
1/5 A kérdező kommentje:
*Tisztességesen eljártam dolgozni,végeztem amit kell.
2022. júl. 30. 17:29
2/5 anonim válasza:
Ha Pest környékén laksz akkor el mehetünk együtt.
3/5 anonim válasza:
Kikapcsolódás = buli, koncert, és minden, ami ezzel jár????
Ki kellene használni más lehetőségeket is a kikapcsolódás vonatkozásában. Segítek: uszoda, strand, kirándulás, piknik, mozi, színház, szabadulószoba, stb.
Nem kell mindenhez az a "közeg"...
4/5 A kérdező kommentje:
#2 sajnos nem Pest környékén lakom:(
2022. júl. 30. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!