Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egyedül leszek egész este...

Egyedül leszek egész este itthon. Mivel foglaljam le magam? Ti mit szoktatok csinálni ha egyedül vagytok este?

Figyelt kérdés

#egyedül este
2022. júl. 28. 19:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

Nagyjából amit a többiek is leírtak: olvasás, filmnézés, youtube, főzök esetleg valamit, vagy felhívok egy barátot vagy családtagot, stb.

Ha félsz egyedül és szorongsz, akkor nézz vicces, megnyugtató dolgokat, ne horrort meg bármit, ami fokozza az izgalmat.

2022. júl. 28. 23:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én minden este szexelek!

Ha egyedül vagyok, ha nem...

2022. júl. 29. 08:59
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Imádkozz!
2022. aug. 3. 06:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Hallgass zenéket, pakold ki a szekrényed, és dobd ki, ami nem kell vagy add oda valakinek, ha használható. Készíts gyümölcs salátát. Fejts keresztrejtvényt. Tanulj nyelvet hangosan, úgysem hallja senki, nagyon hasznos.
2022. aug. 3. 12:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Én internetezek, pl. a gyakorikerdesek.hu hülyeségeit olvasom. Ezenkívül vannak nyelvi játékok, amiket szeretek megoldani, és online kvízjáték is. Végigolvasom a híroldalakat.

Amúgy nem egy, hanem minden áldott este egyedül vagyok.

2022. aug. 4. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!