Mi magyarok mikor lettünk ilyenek?
Mert sajnos össztársadalmilag egyre jobban megyünk abba az irányba, hogy a kritika teljesítményen felüli a munka viszont kritikán aluli. Mindenki ott sz@rik a dolgába ahol kedve tartja de a másik dolgában minden apró hibát megtalál.
Csak mostanában lett ilyen a társadalmunk vagy eddig is ilyen volt?
Régebben is ilyen volt. Emlékszem egy tescoban dolgoztam és voltak olyan árufeltöltők akik folyamat kritizálták a többit, hogy nem csinálnak semmit bezzeg ők egész nap keményen dolgoznak.
Mondanom sem kell ő volt az aki óránként ment cigizni meg a raktárban beszélgetett.
Én úgy vagyok vele, ha a másik munkája nem befolyásolja az enyémet akkor egyáltalán nem érdekel mit csinál.
Azért mert mind tudjuk az igazat.
Xy gyógyít,de 8 órából telefonozik 7,9-et.
De őt sem érti meg senki,hogy mit lát naponta,milyen megterhelő mentálisan.
Több szemszög van.
A melós meg igyekszik nem túlhajszolni magát,persze ilyem fizuért?
De persze,hogy tudja hogy más is ezt teszi és persze hogy nem tetszik neki,hogy ő ugyanazt csinálja de az ellenkezőjét állítja.
Ő meg kidolgozza a belét.
A nagy francokat.
Legalább lenne ő is őszinte.
Sztem tökéletes példa,hogy ilyen elnyomó uralom alatt hogy viselkednek az emberek.
Nem rossz példát mutatunk egy bizonyos szemszögből.
Valóságot mutatunk!
De rosszat is,hiszen attól még h sok minden nem úgy megy ahogy kéne, nekünk még nem kéne beleszrnunk az egészbe.
6
Mégis miért ne lenne nárcisztikus az a nő,akire naponta 1000 szűz ír rá?
Persze hogy többre tartja magát,mint amennyit ér.
Mégis miért ne lenne egy olyan férfi nárcisztikus,aki több dicséretet kap a tipikus mai undi,bzis hajstílusa és a nyomoronc öltözködéss miatt mint egy orvos aki 100 életet ment naponta?
Ez nem csak a mi problémánk,hanem az egész világ problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!