Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Meddig tart egy srácnak kb....

Meddig tart egy srácnak kb. míg teljesen megbocsát egy lánynak? Mennyi idő?

Figyelt kérdés
Megbántottam a szerelmemet félek hogy elveszítem.

2022. júl. 23. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel?
2022. júl. 23. 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Meddig?

Azt csak a Joisten tudja... az se biztos, h megbocsat.

Attol is fugg, h mit tettel.

2022. júl. 23. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A megbántottam dolog a rosszul szóltam hozzától a lefeküdtem egy másik férfival-ig bármi lehet!
2022. júl. 23. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét szituációtól és embertől függően a rögtöntől a soháig gyakorlatilag bármi lehet. Ezt így nem lehet megválaszolni.
2022. júl. 23. 12:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy te mennyire tepersz, azaz hogy mennyire látja rajtad, hogy tényleg megbántad azt, amit tettél.

És itt jön be az a tényező is, hogy tulajdonképpen mennyire is ismered őt. Tudod-e azt, hogy mivel lennél képes kiengesztelni?

2022. júl. 23. 12:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha bebizonyítom neki hogy megváltoztam.
2022. júl. 23. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Valljuk be, ez egy elég kis buta kérdés volt. Nem mindegy, hogy ki az a srác, ki a lány, és mit kell megbocsátani. Minden ember, és minden szitu más. Egy nyers beszólásért pl semeddig se szoktam haragudni, mert fordítva is előfordul, és nem szándékos. De pl meg is csaltak már, azt soha nem fogom megbocsájtani, pedig 20 éve történt. Természetesen azonnal meg is szakítottam minden kapcsolatot még akkor.
2022. júl. 23. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Na de mégis ki kinek és mit kellene megbocsátani?

Az 1 perctől az 1 életen át sem-ig széles a skála

2022. júl. 23. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát, figyelj. Engem egy éve dobott ki, utána próbáltam keresni kb három hét múlva, hogy fogadjon vissza, majd egy félév múlva is. Nem fogadott. Nem hiszi el, hogy megváltozok. Ez van. Nekem is életem szerelme volt
2022. aug. 6. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!