A lányok miért nem írják ki a korukat Facebookon?
Figyelt kérdés
Sokan úgy néznek ki, hogy nem tudom eldönteni, hogy 13 éves vagy 23 éves... Egy születési dátum sokkal egyszerűbbé tenné a dolgokat.2022. júl. 20. 19:51
11/13 anonim válasza:
Nekem sem a valós születzési dátumom van megadva Facebookon, mert kb. 14 évesen csináltam, vagy 13. Amúgy meg minek adjam meg? alapból is csak azokat jelölöm vissza, akiket igazából is ismerek, azok meg tudják, hogy kb. hány éves vagyok, nem?
12/13 anonim válasza:
Valószínűleg aki nem írja ki nyilvánosan a korát, az azt sem szeretné, ha vadidegen emberek jelölgetnék/írogatnának neki.
13/13 anonim válasza:
Aki ismer, az tudja a korom. Másokra meg nem tartozik. Mondjuk nekem az egész születési időm el van rejtve, meguntam a semmitmondó születésnapi "köszöntéseket".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!