Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Padon egyedül üldögélő bicikli...

Padon egyedül üldögélő biciklis lányt leszólítani?

Figyelt kérdés
Sok fiatal nőt látok egyedül padoknál,pihenőhelyeknél biciklivel.Pár napja egy gyönyörű,hosszú szőke hajú lány mellett mentem el,egyedül volt.Örült volna neki ha megállok mellette és meghívom egy italra ebben a melegben?

2022. júl. 19. 20:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
Ne, ezekből csak problémák szoktak lenni.
2022. júl. 19. 20:52
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Azt mondta volna, hogy biciklizni jöttem és nem pasizni.
2022. júl. 19. 20:56
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
És mi van ha várt valakire?
2022. júl. 19. 21:16
 14/21 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
80%

Lol, itt tartunk 2022-ben... A válaszolók 70%-a begyepesedett idióta...

Kérdező, legközelebb odamész, megszólítod, és a reakciójából látni fogod, hogy vevő-e az ismerkedésre. A legrosszabb, ami történhet, hogy azt monda, nincs kedve ismerkedni/vár valakire/nem jössz be neki, de ezzel szerintem semmit nem vesztesz. Te legalább megpróbáltad, ellentétben az itteni válaszolók nagy részével, akik úgy félnek a nőktől, mintha az valami idegen faj lenne. Nem te fogsz egyedül meghalni, hanem ők...

2022. júl. 19. 21:50
 15/21 anonim ***** válasza:
45%
Micsodaaaaa? Személyesen megszólítani a nőket? Esélytelen. Ilyet csak a lúzerek csinálnak. Én mint Giga sigma chad sosem alacsonyodnék le eddig.
2022. júl. 19. 22:23
 16/21 anonim ***** válasza:
42%

#5:

A buszmegálló nem arra lett kitalálva, hogy ott csajozzál, pubikám. Ha csajozni akarsz, menj el dizsibe.

2022. júl. 19. 22:36
 17/21 anonim ***** válasza:
84%

Normális esetben meg lehetne szólítani.

Sajnos nem normális világban élünk, tehát akármi is történhet.

2022. júl. 19. 23:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

16: a munkahely és ezer más hely sem, ahol a nők mégis összejönnek fuvel-faval.

A nap legnagyobb baromságát te írtad le, köszönjük.

2022. júl. 20. 02:27
 19/21 Gréta Révay válasza:
89%

Szia, én egy 18 éves lány vagyok, ha az utcán egy idegen srác/férfi leszólít alapból elutasítom,mert idegen,nem ismerem és ma egy elég beteg világban élünk.

ezt lehet más lányok nem így gondolják, de a lényeg az, hogy a leszólítás még nem zaklatás, de ha visszautasít akkor csak menj el és hagyd békén.

2022. júl. 21. 14:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Az előző válaszban lehet látni a tökéletes példát, hogy miért nem érdemes nőket leszólítani.
2022. júl. 25. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!