Padon egyedül üldögélő biciklis lányt leszólítani?
Lol, itt tartunk 2022-ben... A válaszolók 70%-a begyepesedett idióta...
Kérdező, legközelebb odamész, megszólítod, és a reakciójából látni fogod, hogy vevő-e az ismerkedésre. A legrosszabb, ami történhet, hogy azt monda, nincs kedve ismerkedni/vár valakire/nem jössz be neki, de ezzel szerintem semmit nem vesztesz. Te legalább megpróbáltad, ellentétben az itteni válaszolók nagy részével, akik úgy félnek a nőktől, mintha az valami idegen faj lenne. Nem te fogsz egyedül meghalni, hanem ők...
#5:
A buszmegálló nem arra lett kitalálva, hogy ott csajozzál, pubikám. Ha csajozni akarsz, menj el dizsibe.
Normális esetben meg lehetne szólítani.
Sajnos nem normális világban élünk, tehát akármi is történhet.
16: a munkahely és ezer más hely sem, ahol a nők mégis összejönnek fuvel-faval.
A nap legnagyobb baromságát te írtad le, köszönjük.
Szia, én egy 18 éves lány vagyok, ha az utcán egy idegen srác/férfi leszólít alapból elutasítom,mert idegen,nem ismerem és ma egy elég beteg világban élünk.
ezt lehet más lányok nem így gondolják, de a lényeg az, hogy a leszólítás még nem zaklatás, de ha visszautasít akkor csak menj el és hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!