Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak ha a barátom...

Mit csináljak ha a barátom anyja ilyen? Félek eléggé, hogy mi lesz!

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, van barátom, nagyon szeretjük egymást tök jó minden nagyon ritkán vitatkozunk. Az anyja kitalálta hogy 18 évesen össze házasít a barátommal, és azt mondta hogy eljön értem kocsival és akármit mondanak a szüleim 18 évesen már dönthetek úgy hogy beszállok a kocsijukba és nem is kell rá engedélyt kérnem. Meg akar szöktetni. (jövő hónapban töltöm) És költözzek oda hozzájuk, meg azt mondja még az anyja hogy a szüleim már nem szólhatnak bele 18 évesen hogy mit csinálok ez igaz, de az én szüleim nem engednék soha hogy oda költözzek költözzek még akárkihez is és azt se hogy megházasodjak. Meg én nem állok készen még a házasságra. Barátom szerint is jó ez az ötlet elvileg, nem mer ellent mondani az anyjának. Az anyja a szüleimet is elvileg meg is akarja a szüleimet hívni az esküvőre. A szüleim nagyon ki akadnának ha megtudnák hogy meg akar a nyáron szöktetni. Ha szeretem be szállok a kocsiba azt mondja az anyja. Nem akarom elveszíteni a barátomat. Ős e nagyon szereti ez miatt a viselkedése miatt az anyját. Hogy lehetne ezt a nőt eltávolítani. Barátom egy kincs nekem. Ennyire még nem szerettem senkit, sose fogom elhagyni de oda költözni se fogok hozzájuk.

2022. júl. 10. 08:34
 1/6 A kérdező kommentje:
Anyja fűzi a barátomat hogy szöktessen meg...
2022. júl. 10. 08:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak az én véleményem,de akármennyire is szereted a barátodat,én inkább ott hagynám,ha nem képes az anyjának ellenszegülni,az egész kapcsolatot ő fogja irányítani.Esetleg megpróbálhatod azt,hogy megmondod az anyjának,hogy elég idős vagy,hogy magad hozd meg a döntést,hogy mikor házasodj,szülj vagy hogy mégis hova költözz.Ha ez után is erősködik és meg akarja mondani,hogy mi legyen,akkor hagyd a francba keress másik pasit,ha nem tud kiállni magáért és érted.Semmiképp se menj bele ebben a szöktetésbe,a szüleidnek meg szólj,hogy mit tervezz a fiú anyja.Tudom,hogy a nagy szerelem elvakítja az embert,de gondolkodj reálisan
2022. júl. 10. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ilyen a világon nincs

remélem csak kamuzol

2022. júl. 10. 09:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szöktessétek meg az anyukát valami elmegyógyintézetbe :)

Ahogy írtad nem állsz készen egy házasságra meg ami aztán később ezzel együtt jár.Így alapból nem lép ilyet meg az ember.De gondolj csak bele hogyha anyuka elérné a célját,és rátok erőltetné a házasságot, és odaköltöznétek, akkor milyen jövő várna rátok? Anyuka majd szépen terelgetné az életeteket, mindenbe beleszólna.Sőt, nem csak beleszólna, hanem konkrétan ő irányítaná az életeteket,megmondana mindent hogy hogy éljetek, mit csináljatok.A barátod viselkedése végül is nem gáz...akkor lenne az ha 10 évvel mondjuk idősebbek lennétek.De még csak gyerekek vagytok,nyilván hallgat a szüleire az ember jó esetben,meg követi a tanácsait.

Úgyhogy ne hagyd magad ebbe beleráncigálni.Mond meg szépen az anyjának hogy te még nem állsz készen ilyen nagy dolgokra.Nagyon szereted a fiát, és vele akarsz lenni,és vele is képzeled a jövőd,de most még fiatalok vagytok ilyesmihez.

2022. júl. 10. 09:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen csak a cigányoknál szokott lenni vagy ilyen begyöpösödött putri falusi ősparasztoknál. Ki van zárva, hogy átlag embereknél ez normális, amúgy meg mindketten 18 felett azt csináltok amit akartok, ha a nő a földhöz bssza magát is, azt csináltok amit akartok, menjetek külön élni albérletbe meló mellett. 31/f
2022. júl. 10. 09:42
 6/6 Senior Séf ***** válasza:

"Szöktessétek meg az anyukát valami elmegyógyintézetbe."

Melyikbe? Onnét szökött!

Kérdező, most képzeld el, mennyire ki lennél szolgáltatva az ő kénye.kedvüknek, hisz jövedelmed nem lenne, otthonról se kapnál semmit.

2022. júl. 11. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!