Szerintetek ez sokáig téma lesz a társaságban? A puncimon fognak "csámcsogni"?
Figyelt kérdés
A napokban egy nagy társasággal elmentünk egy házibuliba a balatonra aminek volt privát strandja, és miután elég sokat ittunk valakinek támadt egy olyan ötlete, hogy fürödjünk pucéran. Én benne voltam a buliban, kb 15-en mentünk be és 5 ön nem, viszont ők is a partról figyeltek. Nekem van meghagyva egy vasagabb csík a szeméremdombomon, ami gyengébb fénynél is jól látszott amikor levetköztem. És ahogy én láttam a többiek mind teljesen csupaszok voltak lent, még a fiuk is. És amikor kijöttem az egyik lány elég hangosan megkérdezte, hogy : "Wao, neked szőrös a pinád?" És akkor elégge eszégyelltem magam. Vajon ezt beszélik most ?2022. júl. 7. 15:20
11/19 anonim válasza:
Természetes dolog, fazonra igazítva még jól is néz ki.
Én férfi ként is csak fazonra igazítom, eddig nem volt rá panasz.
12/19 anonim válasza:
Szerintem ebben az alpári, ostoba társaságban tök mindegy, hogy szőrös-e vagy sem.
13/19 anonim válasza:
Ebbe az alpári, ostoba társaságba tartozik a kérdező is.
14/19 anonim válasza:
Még mindig divat a pedofilóknak való csupasz pina? Kb annyira gáz volt már 10 ève is, mint a teljesen szőrös.
16/19 anonim válasza:
Ha már levetkőztél előttük,akkor mit foglalkozol ezzel? Vállaltad a puncid és kész.
18/19 anonim válasza:
XDDD
Nagyon rég nem nevettem, ilyen jót. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!