Csendes, visszahúzódó fiúként mire számítsak egy egyetemi kollégiumban?
Figyelt kérdés
Sosem ittam alkoholt, valamint gyógyszerek miatt nem is ihatok. Mennyire fog érinteni a bullying? Vagy nem vesznek rólam tudomást? Korábban azt hittem ennyi idősen érettebbek az emberek, de kezdek ebben bizonytalan lenni...2022. júl. 4. 16:05
11/15 anonim válasza:
Mennyi ember nem tud felnotte valni xd
12/15 anonim válasza:
9: Mi az erős paprikás trükköt bevetettük párszor :D
Azért a biztos hatás kedvéért este kapott egy kis hashajtót is. Hogy ne legyünk nagyon szemetek ezt péntek este csináltuk hogy tudjon utána aludni :)
Nem hegyes erős paprika volt, hanem valaki hozott rendes chili -t. Az mart mint a veszedelem :) Gyerek meg nagyon erősködött hogy jól bírja. Enni valóban jól bírta, de aztán megnéztük külsőleg is szereti -e :) Vicces volt :D Nagyon nagy arca volt, de aztán hamar összement neki. Milyen hálás volt mikor le bírt ülni :D
13/15 anonim válasza:
Az egyetemen van még pár ilyen ember, ne aggódj.
14/15 A kérdező kommentje:
Már mindegy, a szüleim nem engednek, mert féltenek és nekem sincs ezzel bajom. Mármint, alapból sem akartam kollégiumba menni és nem vagyok rákényszerülve.
2022. júl. 17. 04:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!