Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki fizet kinek?

Ki fizet kinek?

Figyelt kérdés

Minap végig futottam pár cikket,nem olvastam el csak a címeket nézve érdekelne,hogy az ilyen "xy fél meztelenül pózol,dobj el mindent" című cikkekben szereplő "hírességek" azok fizetnek az adott hírportálnak és keresik meg őket vagy a hírportál fizet nekik?

Egyébként teljesen jelentéktelen cikkek,csak kíváncsi vagyok hogy működik ez a valóságban.

#reklám #cikk #celeb #"híresség"
2022. jún. 28. 07:23
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
74%

A celeb gazdija fizet a médiànak.

De valszeg ez jóelőre le van beszélve, felsőbb szinten.

Tudod, panem et circenses.

2022. jún. 28. 07:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Helyzet- meg emberfüggő, nyilván. Van, aki bármit megad csak hogy szerepelhessen. Van, akiért bármit megadnak, hogy szerepeltethessék.
2022. jún. 28. 07:33
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Miért kéne bárkinek is fizetnie?? Megnézed a híroldalon a képeket, így hirdetéseket is látsz.
2022. jún. 28. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:
68%

Senki nem fizet senkinek.

A celeb akarja, hogy kinn legyen a jelentéktelen sztorija, és olvassák, mert akkor hátha többen érdeklődnek a munkássága iránt, meg az egója követeli, hogy rivaldafényben legyen.

Az újság le fogja hozni, mert amúgy sincs semmi, amiről írni lehetne, meg jó viszonyt kell ápolni a celebbel, mert ha mondjuk kattintásbarát dolog történi vele (gyereke születik pl), akkor ők akarják elsőnek lehozni az exluzív anyagot.

Ez egy szimbiózis.

2022. jún. 28. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!