Milyen munkát érdemes ma vállalni, ami ma jól fizet?
Figyelt kérdés
Eddig egyetemi végzettséggel irodai munkakörökben dolgoztam, de a fizetés és a munkakörülmények is szánalmasak, ezért váltani szeretnék.2022. ápr. 1. 13:17
1/12 anonim válasza:
Hát ha te min. 3 év egyetem után nem tudod magad feltalálni, ott komoly gondok vannak
2/12 anonim válasza:
Ebben az országban nincs ilyen. Itt csak aljas, kizsákmányoló munkáltatók vannak, akik alig várják, hogy kirughassanak alakit, mert úgy hatalmasnak érezhetik magukat.
4/12 anonim válasza:
Majd rá fogsz jönni, hogy ha gyűlölsz valamilyen munkát, azért a jó pénz se kárpótol.
Szóval hiába írok olyan melókat, amik jól fizetnek, ha nem szeretnéd csinálni, sőt esetleg nem tudnád, mert nincs és nem lesz meg hozzá a tudásod.
5/12 A kérdező kommentje:
Olyanok érdkelnének, amikhez realis, hogy átképzéssel meg tudom csinálni. Hogy gyűlölném-e vagy sem, azt majd eldöntöm.
2022. ápr. 1. 13:59
6/12 anonim válasza:
Itt akkor jol fizetnek ha fideszes vagy
7/12 anonim válasza:
Nem ismerjük a teljesítőképességeid. Valaki simán átképzi magát egyetemre járással kb bármivé, valakinek meg a kőműves munka után az árokásás is gondot jelent.
8/12 anonim válasza:
Akármit ami kapcsolódik a programozáshoz.
Tesztelő, fejlesztő, IT és társai.
10/12 anonim válasza:
Szerintem ha jó körülmények közt szeretnél dolgozni magas bérekért, külföldön keress munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!