Mit csináljak ha gólya táborba kell mennem de én nem akarok mert antiszociális vagyok?
Figyelt kérdés
Allergiás vagyok az emberekre.2022. jún. 27. 20:15
1/10 anonim válasza:
Miért kell? Gondolom nem kötelező. Én sem voltam, és semmi hátrányom nem származott belőle. Ugyanúgy lettek barátaim, szerettem főiskolára járni.
27N
2/10 anonim válasza:
Akkor ne menj. Én se mentem, és semmi gondom nem lett belőle.
3/10 anonim válasza:
nincs olyan, hogy kell.. mondhatsz nemet is.
4/10 anonim válasza:
Mégis miért kellene menned, ha nem akarsz?
5/10 anonim válasza:
Ezt én sem értem, talán kényszerítenek rá vagy mi? Marhára nem kötelező menni.
6/10 anonim válasza:
Középsuli előtt mennem kellett, vagyis anyám erőltette. Direkt poénból kicsesztek a tagozatunkkal, nyilván infósuli, feltételeztem, hogy nem lepukkant szar hely lesz, lesz free wifi. Aha.. direkt kikapcsolták, hogy a kis kockáknak ne legyen. Akkor semmit nem tehettem, de a 4 nap után befizettem mobilnetre, azóta van állandóan, pedig eltelt 7 év. Nem szerettek meg ott, haszna nem volt, viszont sikerült "elérni" a 39kg súlyt
7/10 A kérdező kommentje:
de anyum azt mondta hogy muszáj el mennem. pedig rohadtul nincs kedvem hozzá.
2022. jún. 28. 00:09
8/10 anonim válasza:
Középsuli vagy egyetemi gólyatábor? Amúgy nem kötelező el menned.
9/10 anonim válasza:
Akkor állj a sarkadra. Elmúltál mar 5 éves
10/10 anonim válasza:
Engem is hívtak fősuli előtt táborba, és ajánlott volt, mert beavatás meg minden lesz. A meghívó levél a legkotványabb legaljább putrilakó 8.keri nyelven íródott. Az egésztől elment a kedvem, és azóta is dolgozni járok, szeretem amit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!