Mitol lehet az, hogy egyesek már kora reggel milliot beszélnek trécselnek, mások meg mint a mosott rongy?
En az utobbi vagyok
De kolitarsak szobatársak, vagy pl kulfoldon is akikkel el voltam szállásolva, vagy bárkik, amig már kora reggel lenyomnak kb 10 millio szót, beszelgetnek millio mindenrol pattognak, nyüzsögnek, addig nekem semmi mondanivalom nincs, kávé meg tus öltözés, es egy szo sem jön szinte a szamra.
És van a barátom, aki meg allandoan ez miatt mintha nyomást helyezne rám, hogy én miert csak bambulok pl a kávéval es néha olyan érzést kelt mintha bánná hogy nem a másikkal jár ahol nyüzsgés van.
Gondolkodtam azon hogy mi nem egy alkalommal hajnal 2 kor fekszunk csak le aludbi es 7-8 korul kelunk nem e ez a bajom, de mások még bulizbak is ejszaka mégis már reggel 6 kor is pattognak. Es minden áldott nap reggelente is ez megy.
Egyfelől bioritmus.
Én ispl olyan vagyok, hogy hajnal 6-kor nem tudok magamról akkor se, ha 9 órát aludtam, de ha reggel 8-kor kell kelnem, akkor is aránylag könnyű, ha 5 órát aludtam.
Másfelől én pl olyan vagyok, hogy idő kell, amíg felfogom, hogy itt az újabb nap, az újabb mókuskerék, még ellennék magamban a gondolataimmal meg a cikkeimmel, nehéz elindítani az új napot. Nem tudom, más is van-e így ezzel.
Egyrészt ahogyan itt írták, bioritmus.
Másrészt sokban függ az ember energia szintje attól, mennyire van karban tartva a teste. A test is olyan, mint a szeretet, minél többet adsz neki, annál több lesz belőle.
Aki rendszeresen edz - Bár edzés közben energiát veszít - annak az energia szintje jóval magasabb átlagosan mint aki nem.
És a "káros szenvedélyek" drogok, cigi... is sok energiát vesz el az embertől.
Sőt, a kávé és energia italok is. Ha megiszod felmegy az energia szinted, de amint elmúlik a hatása, kevesebből kell gazdálkodnia a szervezetednek, ezért alacsonyabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!