Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Havi 1-2 focizás sok szerintetek?

Havi 1-2 focizás sok szerintetek?

Figyelt kérdés

Nem akarok rákattanni, de kell, hogy el tudjam magam engedni bulikban. Meg amúgy sem tudnék hozzájutni, mert az ismerőseim szokták adni.

Szerintetek havi 1-2 alkalom sok lenne?

2022. jún. 15. 14:38
 1/8 A kérdező kommentje:

"Meg amúgy sem tudnék hozzájutni"

Ezt úgy értettem, hogy az ismerőseim elég messze laknak tőlem, és csak havi pár alkalommal találkozunk mikor elmegyünk bulizni.

2022. jún. 15. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Már rá vagy kattanva akkor. Nyugodtan írd ki, hogy ecstasy és drogos kutya vagy.
2022. jún. 15. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Nahát, én meg tényleg sportolásra gondoltam! És azt hittem, a barátnője sokallja, hogy havonta 1-2-szer elmegy a haverokkal focizni.
2022. jún. 15. 15:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Most ez valami nagyon alternatív nyelven lehet írva...
2022. jún. 15. 15:15
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan nem ismeritek az extacsynak ezt a szlengét hogy foci?
2022. jún. 15. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem ismertem, nem élek ilyen szerekkel. Honnan kellene tudnom? Én is hasonlóképp gondoltam, mint a 3-as, nem is értettem a kérdést.
2022. jún. 15. 17:30
 7/8 Tarhonyas_Tibor válasza:
Havi kettő mindenképp sok. Havonta egyszer már elfogadható, de ha felelősségteljesen szeretnéd használni, várj 2-3 hónapot az alkalmak közt. Van az a mondás, hogy a kevesebb néha több. Megéri kivárni, úgy megmarad a varázsa ;)
2022. jún. 16. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:
#5: Akármennyire is hihetetlen, de komolyan nem ismerjük a narkósok egymás közti szlengjét.
2022. jún. 16. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!