Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miután szigorú szükők gyerekek...

Miután szigorú szükők gyerekeként elmegyek egyetemre Budapestre, mire figyeljek, hogy ne használjanak ki, és mindenképp ki tudjam használni a szabadságot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeptembertől (remélhetőleg) egyetemista leszek. A szüleim eddig amennyire csak tudtak burokban tartottak. Sajnos nagyrészt sikerült is nekik. Amikor felkerülök Budapestre szeretném kihasználni a lehetőségeimet és minél jobban érezni magam.

Tudtok tanácsot adni, hogy hogy szerezzek gyorsan, jó barátokat, hogy ne maradjak le a bulikról, hogy találjak egy rendes srácot, aki elveszi a szüzességem, vagy legalább hogy csapódjak egy rendes társasághoz, akik hozzásegítenek ezekhez? Valószínűleg kolis leszek, ami megkönnyíti a dolgom, viszont nehezen ismerkedem. Szerintem a legnagyobb baj, hogy nincs önbialmam, és egy idő után azt hiszem, hogy biztos utálnak, ezért hamar abba is hagyom a barátkozást. Pedig szeretnék bulizni, szeretnék megtapasztalni új dolgokat, rengeteg mindenre nyitott vagyok, jóindulatú vagyok, és ha megismernek, akkor egy jó barát.

Szóval ebben kéne a segítség. Mire vigyázzak? Hogy legyek benne minden jóban?

Köszi, ha segítesz!

19/l

2022. jún. 8. 18:59
1 2
 11/14 anonim válasza:
84%
Hasonlóan vagyok én is,alig várom hogy szeptember legyen és ott legyek fent.Annyi hogy nekem már itthon is tök sok barátom volt csak nem nagyon engedtek sehova itthon.Nekem igazábol szerencsém van pont olyan karra megyek ahol a közösségi élet nagyon jó nem tudom nálad mi a helyzet, de ha egyszerűen nyitott vagy új dolgokra nem járhatsz/járhatunk rosszul.
2022. jún. 11. 12:36
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Krvâlkidni akartok?
2022. jún. 11. 19:42
 13/14 anonim válasza:
20%
Háth de én fiú vagyok (utolsó)
2022. jún. 11. 20:08
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
13 - MÉG...:)
2022. jún. 12. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!