Miután szigorú szükők gyerekeként elmegyek egyetemre Budapestre, mire figyeljek, hogy ne használjanak ki, és mindenképp ki tudjam használni a szabadságot?
Sziasztok!
Szeptembertől (remélhetőleg) egyetemista leszek. A szüleim eddig amennyire csak tudtak burokban tartottak. Sajnos nagyrészt sikerült is nekik. Amikor felkerülök Budapestre szeretném kihasználni a lehetőségeimet és minél jobban érezni magam.
Tudtok tanácsot adni, hogy hogy szerezzek gyorsan, jó barátokat, hogy ne maradjak le a bulikról, hogy találjak egy rendes srácot, aki elveszi a szüzességem, vagy legalább hogy csapódjak egy rendes társasághoz, akik hozzásegítenek ezekhez? Valószínűleg kolis leszek, ami megkönnyíti a dolgom, viszont nehezen ismerkedem. Szerintem a legnagyobb baj, hogy nincs önbialmam, és egy idő után azt hiszem, hogy biztos utálnak, ezért hamar abba is hagyom a barátkozást. Pedig szeretnék bulizni, szeretnék megtapasztalni új dolgokat, rengeteg mindenre nyitott vagyok, jóindulatú vagyok, és ha megismernek, akkor egy jó barát.
Szóval ebben kéne a segítség. Mire vigyázzak? Hogy legyek benne minden jóban?
Köszi, ha segítesz!
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!