A 25-35 éves nők hová járnak bulizni, pasizni, ahol ismerkedni lehet velük?
2-es, 10-15 év múlva meg sírtok, hogy tele az ország cigánnyal(már most is) 😂.
Azé az ország, aki tele szüli.
Azért, mert lepontozza az, aki gondolkodni képtelen, attól még igaz😂😂😂😂😂😂😂
4#
Ki a franc ismerkedik szórakozóhelyen? :D Hangzavar, részegek, a többség szemtelen... Soha nem ismerkednék ott.
Nekem személy szerint nem volt időm külön helyet és alkalmat szervezni ismerkedéshez soha és igazából kedvem sem. Vagy összejött az általános, általam kedvelt tevékenységek végzése közben (sport, egyetem, meló, haverokon keresztül) vagy társkeresőn pötyögtem valakivel szabad perceimben aztán ha érdemesnek tűnt, elmentünk randira.
A vőlegényem Tinderen ismertem meg, az exem barátokon keresztül. Volt egy srác, aki egy kurzusra jelentkezett velem és tőlem kérdezte meg, hogy hol lesz óra, aztán így kezdtünk el vele beszélni. Elég sokáig kavartunk is.
Ennél több energiát ebbe nem szívesen öltem soha. Akivel találkoznom "kell", azzal fogok így is, így gondolkodtam. :)
A tucat emberek bárhol jól tudnak ismerkedni.
Ugyanolyan mind, esetleg minimális különbségek vannak köztük (az egyik a kosarat szereti a masik a focit...).
Az ilyen tömegarcok neten, szórakozóhelyen, bárhol jól ismerkednek mert nincs semmi olyan különlegességük ami inkompatibilissé tenné őket s többséggel.
Kb olyan ez mint egy kulcs és a zár. A nagyon speciális alakú kulcs csak nagyon speciáljs zárral illik össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!