Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért vannak napok, amikor...

Miért vannak napok, amikor mindenki megnéz?

Figyelt kérdés
Bizonyos időközönként mintha mindig lenne 1-1 nap, amikor valamiért vonzom az embereket. A vonzást nem tipikus értelmében értem, hanem azt veszem észre, hogy nagyon sok ember néz, összeakad velük a tekintetem vagy olyan is előfordult, hogy sokan kértek tőlem segítséget idegenek. Nem tudom ez miért lehet, tényleg csak 1-1 nap, de akkor nem tudom mi történik.

2022. jún. 2. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:
25%

Mert fikás az orrod aznap pl.

Van ilyen egyébként, ha tettrekész vagy, vidámabb, dinamikus stb

Nekem sok ilyen volt nők terén, persze ilyen esetben nem akarok ismerkedni, más visz előre szóval élni kevésbé éltem vele.

2022. jún. 2. 15:16
 2/2 anonim ***** válasza:
69%
Egy időben én is észrevettem, hogy tök sok néni jön oda hozzám (akár egy tömött buszmegállóban is engem szúrtak ki valamiért), hogy adjak útbaigazítást. Aztán ez abbamaradt szerencsére :D Lehet, csak véletlen volt, de az is lehet, hogy azokon a napokon valamiért ilyen "segítőkész" kisugárzásom volt vagy nem tudom :D
2022. jún. 2. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!