Jól látom, hogy senkiben sem szabad megbízni?
Jó lehet, hogy nekem pont összejött minden, de eddig mindenki csak átvert/ kihasznált. Mindenkinek csak addig vagyok jó, amíg haszna van belőle.
Sokszor megismerek olyan embereket, akik nagyon megbízhatónak, korrektnek tűnnek, azt hiszem mindig, hogy majd most máskép lesz, oszt a végén mindig kiborul a bili. Egyik pillanatról a másikra 180°-os fordulatot vesznek, teljesen megváltozik a hozzáállásuk a dolgokhoz.
Mindenhol ezt tapasztalom, a saját anyám és apám is ugyanígy voltak. A tesóim is dettó. Folyamatosan mindenki "hátbadöf". Vannak olyan emberek, akik nem csak érdekből jófejek? Ti hogy látjátok, jól gondolom, hogy senkiben sem szabad megbízni?
Szerintem sem elég konkrét a kérdés. Mit értesz hátba döfés alatt?
Kezdetben úgy tesznek, mintha azért barátkonának veled, mert kedvelnek, utólag meg csak kiderül, h pl. azért volt kedves, mert kölcsön akarta kérni a kocsimat a hétvégére? Vagy abban reménykedett, hogy majd beajánlom eg yjó pozícióra a munkahelyemen?
Vagy amit az első válaszoló is írt: pár évig barátok voltunk aztán valami miatt megromlott a viszony és azért érzed magad átverve, emrt már nem barátkoznak veled?
Vagy szüleid, testvéreid miben árultak el? Ez azért egy eléggé kemény mondás...
Ne haragudj, de ha téged mindig mindenki csak átver, az a te hibád. Normális embert legfeljebb nagyon fiatalon lehet átverni egy-két alkalommal, utána pedig kialakul benne egy egészséges óvatosság, és nem bízik meg boldog-boldogtalanban.
Tényleg kíváncsi lennék, hogy amit te átverésnek/kihasználásak érzel, az valójában mi volt, de gondolom, erre valami olyasmit fogsz írni, hogy "Én mindig meghallgattam, támogattam, bezzeg ő engem le se sz.rt." Erre viszont az a megoldás, hogy nem kell mindenkit meghallgatni/támogatni, aztán kész.
Öhm...
Pl Apám "elfelejtette" a pénz egy részét, amivel tartozott, közben a tesómnak 150 ezres képzést fizetett... Nekem meg 200+ szal tartozott.
Anyám szóba sem áll velem 11 éves korom óta.
A tesóm, az egyik, lenyúlt már pár dolgot a szobámból és hiába dugtam mindig máshová, sokszor több pénzem fogy, mint amennyit költök.
A másikkal nem lehet beszélgetni, mert kiforgatja a szavaid és/ vagy valótlant állít rólad.
Ez csak pár példa. Nem fogom itt sorolni, én ezt tapasztalom és ennyi.🤷♂️
Ha tudod, hogy ilyenek, miért adsz kölcsön? Már amikor kölcsön adtad is sejthetted, hogy abból a pénzből többet nem látsz egy fillért sem.
A pénzedet amúgy miért a szobádban dugdosod? Akinek már több 100 000 ft-ja van, alap, hogy bankban tartja és kártyával fizet, amit magánál tart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!