Nem értem az osztálytársaimat. 16 éves vagyok, és a legtöbb osztálytársam fogyaszt alkoholt, dohányzik, káromkodik, egész nap értelmetlen dolgokat beszél, és telefonozik. Miért van ez így?
Vagy nem o lesz a fonokuk.
Felesleges ilyen hulyesegeket mondani, ezen semmi nem mulik. En is ittam, buliztam tinikent, sot, egyetem alatt vegig, aztan normalis ember lett belolem, normalis munkahellyel, csaladdal, stb.
A kerdezo semmivel se kulonlegesebb masoknal.
"Kérdező: Most gondolj bele, hogy el fog telni 20 év és ezeknek az "állatoknak" leszel te a főnöke..."
Vagy az "állatok" lesznek a kérdező főnöke. 😉
Talán pont az extrovertált személyiségük segíti majd hozzá őket.
A világ nem ennyire fekete és fehér.
Mellesleg halkan megjegyzem, az én főnököm full láncdohányos.
(meg állítólag a piát sem veti meg)
Kérdező, én pontosan olyan voltam 16 évesen mint te.
Nagyon szomorú életed lesz ha nem változol. Én nem változtam, és csak egyre távolabb kerültem a világtól.
24/F
Magyarország,mire számítottál?
Majd 2/3-al megszavazzuk,hogy nincs is.
Ezt gondolom azoktól kellene megkérdezni, akik ezt teszik.
Én pl úgy voltam lázadó fiatalon, hogy többi fiatal fassságai ellen lázadtam, nem simultam be közéjük. Nem dohányoztam (azóta sem) és sosem érdekelt a fősodorba való beilleszkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!