Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem értem az osztálytársaimat....

Nem értem az osztálytársaimat. 16 éves vagyok, és a legtöbb osztálytársam fogyaszt alkoholt, dohányzik, káromkodik, egész nap értelmetlen dolgokat beszél, és telefonozik. Miért van ez így?

Figyelt kérdés
Nem koncentrálnak a tanulásra, ami az életüket meghatározó dolog.Miért nem lehet úgy, amikor bemennek az osztályterembe, illedelmesen köszönni, csendben meghallgatni figyelve a nevelő szavait a tanórán, tanóra közötti szünetekben mért kell telefont nyomkodni? Miért nem olvasnak kalandregényt, történelmi könyveket? Testnevelés órán (például futásnál miért lazsálnak, csalnak) ahol tudnak? Észrevettem azt is, hogy a legtöbb tanárnak elfelejtik megadni azt a tiszteletet, amit megérdemelne. Nem véletlenül tanult olyan sokat a tanár az életében. Templomba elfelejtenek járni a nebulók, azt kell hallgatnom az iskolába, hogy ki hogyan rúgott be a hétvégén. Milyen világban élünk? Én úgy gondolkodok, ha valaki valamit mond, azt úgy mondja, hogy tartsa be a szavát utána. Ha ez valamitől véletlen nem sikerül, (például saját példámat mondom: egy megbeszélt időpontról a múlt héten késtem 3 percet, én elnézést kértem). A bocsánatkérés nem jellemző az osztálytársaimra. Úgy érzem, hogy a szeretet, a békesség már ködbe vészett az osztályközösségben, a TISZTELET a másik személy iránt is.
2022. máj. 22. 12:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező: Most gondolj bele, hogy el fog telni 20 év és ezeknek az "állatoknak" leszel te a főnöke...
2022. máj. 22. 13:57
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Vagy nem o lesz a fonokuk.

Felesleges ilyen hulyesegeket mondani, ezen semmi nem mulik. En is ittam, buliztam tinikent, sot, egyetem alatt vegig, aztan normalis ember lett belolem, normalis munkahellyel, csaladdal, stb.

A kerdezo semmivel se kulonlegesebb masoknal.

2022. máj. 22. 14:19
 13/20 anonim ***** válasza:
59%

"Kérdező: Most gondolj bele, hogy el fog telni 20 év és ezeknek az "állatoknak" leszel te a főnöke..."

Vagy az "állatok" lesznek a kérdező főnöke. 😉

Talán pont az extrovertált személyiségük segíti majd hozzá őket.

A világ nem ennyire fekete és fehér.

2022. máj. 22. 17:44
 14/20 anonim ***** válasza:
32%
Dehogy lesznek a kérdező főnökei, addigra már rég megdöglenek majd tüdőrákban vagy a májuk megy majd tönkre.
2022. máj. 22. 18:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Téged bántottak az ilyen társaid iskolásként, vagy miből vagy ennyire megkeseredve?
2022. máj. 22. 18:03
 16/20 anonim ***** válasza:
*mitől
2022. máj. 22. 18:03
 17/20 anonim ***** válasza:

Mellesleg halkan megjegyzem, az én főnököm full láncdohányos.

(meg állítólag a piát sem veti meg)

2022. máj. 22. 18:04
 18/20 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, én pontosan olyan voltam 16 évesen mint te.

Nagyon szomorú életed lesz ha nem változol. Én nem változtam, és csak egyre távolabb kerültem a világtól.

24/F

2022. jún. 7. 12:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Magyarország,mire számítottál?

Majd 2/3-al megszavazzuk,hogy nincs is.

2022. jún. 8. 00:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Ezt gondolom azoktól kellene megkérdezni, akik ezt teszik.

Én pl úgy voltam lázadó fiatalon, hogy többi fiatal fassságai ellen lázadtam, nem simultam be közéjük. Nem dohányoztam (azóta sem) és sosem érdekelt a fősodorba való beilleszkedés.

2023. okt. 4. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!