Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Aki korán kezdi ugymond élni...

Aki korán kezdi ugymond élni az életét az egy idő után tényleg belefásulhat és életunt lesz? Én az lettem ez miatt.

Figyelt kérdés

#életuntság #korán kezd élni #veszélyesen élni
2022. máj. 17. 06:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%

Nem. De te miért szólsz bele mások kommunikációjába? Szüleid nem tanították meg neked, hogy ne pofázz bele mindenbe?

2022. máj. 17. 07:14
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
11.Mert én is írtam ide és szerintem nem érted a kérdést mert feleslegesen válaszolsz rá..
2022. máj. 17. 07:16
 13/19 anonim ***** válasza:
29%
11.Mellesleg ez egy olyan oldal ahova bárki bármit hozzá szólhat ha nem tetszik, lehet menni máshova...
2022. máj. 17. 07:17
 14/19 anonim ***** válasza:
27%
11.meg szerintem rohadtul nem érdekli a kérdezőt, hisz írta próbálta nem hatott úgy hogy hiába boncolgatod ezeket a híres módszereket...
2022. máj. 17. 07:20
 15/19 anonim ***** válasza:
30%

A kérdező csak ráírta, hogy próbálta, de nem próbálta, szóval hazudik. Hazudik a külvilágnak, hazudik önmagának, így nem is csoda, ha szrul érzi magát.

Talán, ha nem hazudnak annyit, főleg önmagának, és másképpen állna a dolgokhoz, esetleg elmehetne pszichológushoz is, akkor sokkal boldogabb lenne.

2022. máj. 17. 07:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Én is ilyen koraérett gyerek voltam úgymond, sajnos nekem is megvan a hátulütője.
2022. máj. 17. 07:53
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

Én nagyon korán kezdtem mindent.

Hamar fel kellett nőnöm minden szempontból, de iszonyatosan hamar kezdtem "elni" is.

14 évesen már mentem egyedül q barátnőmmel a fesztiválokra, koncertekre, rengetek mindent csináltam életemben, sok mindent kipróbáltam, rengeteget utaztam.

Most itt vagyok 29 évesen és azt érzem kevés maga az élet is arra hogy mindent megtegyek amit szeretnék 😅

2022. máj. 17. 08:02
 18/19 anonim ***** válasza:
9%
Ilyenkor marad a drog. Az jó cucc
2022. máj. 17. 08:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Attól, hogy az ember korán felnő, nem lesz automatikusan korán karótnyelt. Nekem elég hamar elég nagy felelősség szakadt a nyakamba és elég nagy szabadságot is kaptam a dolgaimban. Hálás vagyok érte, hogy a szüleim nem tartogattak pusztán a korom miatt gyerekszerepben, hanem haladtak azzal az ütemezéssel, ami a reakcióim alapján természetesnek tűnt. 30 sem vagyok és van egy kész életem, karrierem, gyakorlatilag mindenem, amivel más 40 évesen is küzd. Én abban égtem volna csak ki igazán, ha még most is anyucika pesztrálna és hagyna 30 éves koromig a kis fészkemben, érdemi tudás és érdemi tapasztalat nélkül.
2022. máj. 17. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!