Aki korán kezdi ugymond élni az életét az egy idő után tényleg belefásulhat és életunt lesz? Én az lettem ez miatt.
Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 06:44
1/19 A kérdező kommentje:
7 évesen is felnőttes dolgokkal foglalkoztam felnőtt filmeket néztem mese helyett stb. Mindig nagy akartam lenni mire nagy lettem meg már mindent kipróbáltam és minden untat.
2022. máj. 17. 06:46
2/19 A kérdező kommentje:
Annyira unom az életem hogy néha már az öngyilkosságon is gondolkozom.
2022. máj. 17. 06:53
3/19 anonim válasza:
Ha te gyerekként nem meséket néztél, akkor az a szüleid hibája, mert engedték, hogy mást nézz.
"meg már mindent kipróbáltam"
Kétlem, hogy mindent kipróbáltál volna, úgyhogy kérlek ne hazudj!
4/19 A kérdező kommentje:
Sok mindent most nem jut eszembe amit még nem próbáltam.
2022. máj. 17. 06:54
5/19 anonim válasza:
3.Attól hogy te kétled még nem azt jelenti hogy hazudik!
6/19 anonim válasza:
Pl. kipróbálta mondjuk a Wim Hof légzőgyakorlatot?
Kipróbálta már, hogy milyen a jóga?
Kipróbálta már a meditációt, az önfejlesztést?
7/19 A kérdező kommentje:
Azokat igen... nem használt.
2022. máj. 17. 06:58
8/19 anonim válasza:
Mikor álltok már le erről az onfejleszto baromságokat? Tegyél egymás mellé őt ilyen könyvet és egymásnak is ellent mondanak.
9/19 anonim válasza:
Hány percig bírtad kitartani a levegőt a gyakorlat során?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!