Mikor szoktatok legtöbbet gyakorizni ?
Figyelt kérdés
2022. máj. 13. 22:24
1/18 anonim válasza:
Amikor unatkozom vagy amikor depressziós vagyok
5/18 anonim válasza:
Hogy érsz rá éjszakás műszakban? Nem dolgozni kéne 2-es
7/18 anonim válasza:
Nincs konkrétan meghatározott időszak. Amikor éppen nem látnak el elég feladattal a munkahelyemen, vagy nincs sok hivatalos ügyintéznivalóm.
De mivel betanulási időszakban vagyok és a felvételemhez kell még néhány hivatalos papír (korábbi munkahelyekről,) napközben nem sok időm marad.
Hajnali időszakban is itt vagyok ébredés után, meg az esti órákban, ha éppen elmarad egy-egy közösségi program, vagy nem találkozom egy ismerősömel "esti randevú" címszó alatt.
8/18 anonim válasza:
Javítás: ismerősömMel. (Mindig oda szoktam figyelni a helyesírásra és nagyon bosszant még egy icipici hiba is.)
9/18 anonim válasza:
Valahogy rákattantam, mint egy sorozatra 😃 és sokszor megnyitom késő este, éjjel ha felébredek,ha unatkozom.
Egyfajat hiánypótló cselekvés lett.
10/18 anonim válasza:
#5: Ügyeletes vagyok egy vízügyi telephelyen, óránként körbejárok, hogy minden oké-e, kb. 5 perc. És ami a legjobb: teljesen egyedül vagyok, a legközelebbi ember kb. 1km-re van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!