Mi a véleményed az olyan éttermekről, ahova nem engednek be gyerekeket?
Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 13:10
11/35 anonim válasza:
Mivel nemcsak a gyerekeseknek van joguk mindenhez, így a gyerek nélkülieknek, és a "szingli hordának" is lehet joga:).
12/35 anonim válasza:
Gyerekmentes óvoda is jó lenne. Utálom, hogy mindig, amikor a fiamért megyek, ott rohangál a sok kis neveletlen kölyök.
13/35 anonim válasza:
Engem is érdekelne ilyen étterem.
14/35 anonim válasza:
Igazából normális esetben a szülőknek kellene maguktól tudni/érezni, hogy a csendes, nyugodt, komoly étterem péntek este 9-kor nem feltétlenül az a hely, ahol a fáradt, nyűgös kisgyerekeiket szívesen látják még akkor sem, ha egyébként nincsenek "kitiltva" onnan (más kérdés, hogy valószínűleg a 2 éves gyereknek sem tesz jót, ha péntek este 9-kor nem ágyban van, hanem egy étteremben). Ha viszont ezt nem érzik maguktól, akkor jogosan hoz az étterem ilyen szabályokat.
15/35 anonim válasza:
Egyre több ilyen étterem, kávézó és szálláshely van. Én kifejezetten örülök neki, senkinek nem kikapcsolódás az, ha azt kell hallgatnia, hogy másnak a gyereke rohangál vagy torka szakadtából üvölt mellette.
16/35 anonim válasza:
Hol van ilyen? Szívesen mennék én is.
17/35 anonim válasza:
Nekem már az is elég ha reális a gyerek-felnőtt menü ár. Olyan helyre nem megyek ahol gyerekek ingyen, nagy kedvezménnyel ehet, 80% csak gyerek és gondolom a felnőtt menü árából fedezik az ingyenes gyerek ételeket…
18/35 anonim válasza:
Több ilyen hely kéne. De ahogy egyre neveletlenebbek lesznek a kölykök, egyre több helyről ki lesznek tiltva szerencsère.
19/35 anonim válasza:
Kicsit szomorúnak tartom, hogy szükség van ilyenre. Egyrészt sok a neveletlen gyerek, másrészt az emberek sem túl elfogadóak másokkal szemben.
Nekem van gyerekem, de értem, hogy miért lettek gyerekmentes éttermek és szállodák. Mások gyerekei sokszor idegesítőek számomra is.
20/35 anonim válasza:
Nem járok étterembe, szóval felőlem akár embermentesek is lehetnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!