Lányok/Nők! Nektek bejönnek olyan fiúk/férfiak, akik
nem járnak edzőterembe? Átlagos testalkat, vagy picit
husisabb?(nem túlsúlyos) Kort is írjatok. :)
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert most fitness őrület van mindenkinél.:D
A kondis fiúk nekem már túl tucat áru. Direkt edzenek mert nincs onbizalmuk így próbálják kompenzálni.
2022. máj. 3. 19:34
2/12 anonim válasza:
Nekem be. Pont nem érdekel, hogy jár-e edzeni vagy Sem. Lényeg, hogy ne legyen igénytelen. Rendes, megbízható, hűséges ember legyen, akire lehet számítani. A mozgás az egészség miatt fontos, mert nem szeretném hamar eltemetni. De szeretek túrázni, az is mozgás jó kis közös program. Szóval nem, nem érdekel, ha nem jár kondiba. 30N
2022. máj. 3. 19:36
3/12 anonim válasza:
Nekem meg kimondottan nem jönnek be a (nagyon) kigyúrt srácok. Inkább az átlagos, esetleg picit husisabb, de ne legyen sörhas, és persze ne legyen igénytelen.Rendes, megbízható, őszinte, káros szenvedélyektől mentes. Szeressen kirándulni, és adjon a külsejére.
2022. máj. 3. 19:46
4/12 anonim válasza:
Dettó. Szintén inkább a macis, kicsit pocakosabb fiúkat kedvelem.
2022. máj. 3. 19:47
5/12 anonim válasza:
Ahhoz, hogy valaki ne legyen pocakos és ne legyen elhízott, ahhoz nem kell konditerembe járni, csak oda kell figyelni az étkezésre, hogy mikor mennyit eszünk és mondjuk otthon is lehet edzeni (létezik a saját testsúlyos edzés is), vagy le lehet menni futni, hogy némi izmot is magunkra tudjunk szedni.
A kérdésre a válasz: nekem nem jön be. 31N
Nálam minimum követelmény egy srácnál, hogy egészséges mozgásban gazdag életmódot folytasson, akárcsak én.
2022. máj. 3. 19:47
6/12 anonim válasza:
Nekem nem gond, mivel en se jarok :D gondolom neked se gond, ha a nő husisabb es nem kondizik..
2022. máj. 3. 19:53
7/12 anonim válasza:
Nem mindenkinél. Én pl. az egészségügyben dolgozom és életemben nem láttam orvost kondizni. Fiatal orvostanhallgatók is mind átlagos testalkatúak.
Na vajon miért?
Nincs rá idejük meg nekik nincs mit kompenzálni. Röviden ennyi.
“Nem mindenkinél. Én pl. az egészségügyben dolgozom és életemben nem láttam orvost kondizni. Fiatal orvostanhallgatók is mind átlagos testalkatúak.
Na vajon miért?
Nincs rá idejük meg nekik nincs mit kompenzálni. Röviden ennyi.“
Én dolgoztam az egészségügyben. Orvosok tényleg nem kondiztak (nincs is rá idejük), de akiknek kisebbségi komplexusuk volt orvosokkal szemben azok igen. Ápoló, némelyik mentőtiszt, beteghordó, portás stb… ők nagyon nyomatták.
2022. máj. 4. 01:05
10/12 HoneyBunny válasza:
Nalam ha csak a kulso adottsagokat nezzuk, akkor az arc az elso szempont. Utana johet a tobbi. Nekem kifejezetten nem tetszenek a kondis, izmos pasik. Nem tudom miert, ez van. Altalaban tarsul is egy bizonyos jellemvonassal az ilyen ferfi, amitol a hideg is kiraz. En is az atlagos testalkatot reszesitem elonyben, egyaltalan nem zavar, ha az illeton van egy kis plusz. Nemelyik pasinak kifejezetten az all jobban, ha husisabb. Persze ez nem azt jelenti, hogy a trehany, lusta, egeszsegtelen ferfiak tetszenek. (itt szeretnek ezzel dobalalozni, ha valakinek nem a sportos emberek jonnek be, a pontozason is jol latszik ez, mindenki pirosban van, akinek nem jonnek be a kondis pasik).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!