Történt már olyan, hogy valaki az öledben ült és kényelmetlen volt ez számodra? Szóltál erről az illetőnek?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit mondtál?2022. máj. 3. 16:21
1/13 anonim válasza:
Nyilván imádom a gyerekemet, de persze, volt már, hogy sokáig héderezett volna és egyszerűen elkezdett zsibbadni a lábam. Megmondtam, hogy fáj anyának, most fel kell állni.
2/13 anonim válasza:
A cicám :) De már megtanulta, hogy ha csak panaszkodok, hogy elzsibbadtam, azt figyelmen kívül hagyhatja, de ha azt mondom, hogy pisilni kell, akkor jobban teszi, ha mielőbb feltápászkodik. :)
3/13 anonim válasza:
Nekem egy régebbi barátnőm ült így az ölembe.Beszélgettünk, csak mondta mondta én meg már kb. izzadtam, annyira lezsibbadt a lábam.De nem szóltam, nem akartam megbántani.Mármint hogy esetleg a súlyára céloznék vagy ilyesmi :)
De aztán ő maga jutott el odáig, hogy szóba hozta, hogy nem zsibbad a lábam? Én meg mondtam hogy neeeeeem :D Aztán lecseszett hogy miért nem szóltam :) Ha meg szólok az a baj. Nőőőők! :)
4/13 anonim válasza:
5ös, nem a túlsúlytól zsibbad, hanem azért mert nyomás helyezedik az erekre, ezzel alkalmi oxigénhiányt okozva. Ha egy 4 éves pillekönnyú gyerek ül egy órán át ugyanott, attól is elzsibbad a lábad.
5/13 anonim válasza:
Magyarázd meg ezt egy barátnőnek :)
7/13 anonim válasza:
#7 Mert szerinted a barátnő értelmi fogyatékos és mindent személyes sértésnek vesz? Ez alapján azt gondolnám, hogy te is csak valami boomer viccújságban láttál nőt.
8/13 anonim válasza:
9, megsértődni sem kell 🙄
8as voltam.
9/13 anonim válasza:
Gyerekek nagyon kényelmetlenek tudnak lenni, mert össze-vissza mozognak-tekeregnek. Engem legalábbis bosszant. :D
De pl volt, hogy egy hozzám képest 2x akkora ember ült az ölembe és abszolút meg sem kottyant. Ülés közben más az emberek súlya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!