Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Történt már olyan, hogy...

Történt már olyan, hogy valaki az öledben ült és kényelmetlen volt ez számodra? Szóltál erről az illetőnek?

Figyelt kérdés
Ha igen, mit mondtál?

2022. máj. 3. 16:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Nyilván imádom a gyerekemet, de persze, volt már, hogy sokáig héderezett volna és egyszerűen elkezdett zsibbadni a lábam. Megmondtam, hogy fáj anyának, most fel kell állni.
2022. máj. 3. 16:38
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
A cicám :) De már megtanulta, hogy ha csak panaszkodok, hogy elzsibbadtam, azt figyelmen kívül hagyhatja, de ha azt mondom, hogy pisilni kell, akkor jobban teszi, ha mielőbb feltápászkodik. :)
2022. máj. 3. 16:53
 3/13 anonim ***** válasza:
58%

Nekem egy régebbi barátnőm ült így az ölembe.Beszélgettünk, csak mondta mondta én meg már kb. izzadtam, annyira lezsibbadt a lábam.De nem szóltam, nem akartam megbántani.Mármint hogy esetleg a súlyára céloznék vagy ilyesmi :)

De aztán ő maga jutott el odáig, hogy szóba hozta, hogy nem zsibbad a lábam? Én meg mondtam hogy neeeeeem :D Aztán lecseszett hogy miért nem szóltam :) Ha meg szólok az a baj. Nőőőők! :)

2022. máj. 3. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
5ös, nem a túlsúlytól zsibbad, hanem azért mert nyomás helyezedik az erekre, ezzel alkalmi oxigénhiányt okozva. Ha egy 4 éves pillekönnyú gyerek ül egy órán át ugyanott, attól is elzsibbad a lábad.
2022. máj. 3. 18:47
 5/13 anonim ***** válasza:
30%

Magyarázd meg ezt egy barátnőnek :)

2022. máj. 3. 18:52
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
7es, én vagyok a barátnő. 😂😂😂
2022. máj. 3. 18:53
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
#7 Mert szerinted a barátnő értelmi fogyatékos és mindent személyes sértésnek vesz? Ez alapján azt gondolnám, hogy te is csak valami boomer viccújságban láttál nőt.
2022. máj. 3. 20:56
 8/13 anonim ***** válasza:
31%

9, megsértődni sem kell 🙄

8as voltam.

2022. máj. 3. 20:59
 9/13 anonim ***** válasza:
91%

Gyerekek nagyon kényelmetlenek tudnak lenni, mert össze-vissza mozognak-tekeregnek. Engem legalábbis bosszant. :D

De pl volt, hogy egy hozzám képest 2x akkora ember ült az ölembe és abszolút meg sem kottyant. Ülés közben más az emberek súlya.

2022. máj. 16. 02:10
 10/13 anonim ***** válasza:
21%
Igen, nem volt kényelmetlen.
2022. máj. 26. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!