Melyik instagram fiók volt számodra eddig a legvisszataszítóbb?
Konkrét fiókot nem linkelek, mert kb. az összes bloggertől, különösen a kaja, utazós, fitnesz, stílus bloggerektől ráz a hideg.
1. annak mi értelme van, hogy hetente feltöltesz fotót egy fél adag csirkerizsről Erős Pistával a tetején?
2. frusztrál, hogy a 20 éves (hím)3.14csa a legkékebb tengerhez eljut 2 hétre - mi az istenből? :D Ja igen, dolgozzak meg érte, köszi a tippet.
3. csak felsőtestre edző srácok, csak seggre edző lányok, olyan gyakorlatot mutogatnak, aminek semmi értelme (mintha promotálni akarnák, hogy le kell sérülni), olyan gépeket használnak bizonyos gyakorlatokhoz, ami nem arra való (hadd ne részletezzem)
4. az összes a momfit jeanst párosítja a fekete garbóval és fehér sneakerrel. Jaj de egyedi.
En szeretem porgetni az instat, de csak olyan dolgokat kovetek be, amik erdekelnek: erdekes fotos, muveszettorteneti, tortenelmi "blogok", alkotok: ekszereszek, illusztratorok, festok, szobraszok, es orvosi, patologiai es taxidermia temaju dolgokat. Szoval ha csak a sajat erdeklodesi koretre megy ra az ember, akkor nagyon jo dolgokat lehet ott latni.
Nekem az instapitsak, a gyurosjozsik meg a nyilvanosan szoptatos momzillak teljesen kimaradnak.
Miért gondoljátok az Instát ennyire ördögtőlvalónak,amikor facebookot meg nyugodtan pörgetitek? Ugyanaz a kategória,csak az intagram sokkal jobb,kezelhetőbb,meg értelemesebb. Persze annak,aki jól használja.
Nem értem mi lehet annyira "szánalmas" meg "szörnyű" abban hogy ha valaki olyan tartalmat követ/vagy akár generél,ami érdekli? Pl művészetek,fotók,sminkek,festmények,állatok... bármi. Ha nem tetszik valami nem kell követni,nem kell nézni a szomszédok ebédjét meg a rokonok ballagási fotóját,ez nem a facebook.
Ha csak azt válogatod ki ami neked tetszik,akkor nem is találkozhatsz ilyen "instapitsás" tartalommal. Ahhoz előbb lájkolnod és követned kellett. Tehát ha ilyet látsz mindenhol,arról te tehetsz. Érdekes módon én nem látok ilyesmit az instámon,mert nem ezeket követem/figyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!