Aki nagyon szeret gyakorizni, őszintén miért ? 😁
Mert érdekes dolgok vannak itt.
Sajnos nagyon sok a kamu kérdés és a rosszindulatú ember, ettől függetlenül jól oldal
A többiek mindent leírtak, hogy miért szerethető ez az oldal, én egy valamit tennék hozzá: az anonimitást. Ez visszahozza bennem a 2000-res évek elejének szbadságát, amikor az internetet szabadon lehetett használni, lehetett fórumozgatni.
Engem kifejezetten zavar, hogy manapság minden agyon-vissza van kontrollálva online is és a saját névvel és arcképpel való beszélgetés, kommentelgetés nem működik, mert a másik felek nekem mindig belekötöttek az online személyembe valamilyen módon.
Itt viszont nem tudja senki, hogy ki vagyok, hogy nézek ki, szóval ténylegesen csak a mondandómra reflektálnak.
Tetszik az oldal alapötlete, valamint, hogy sokszor olyan témákhoz tudok hozzászólni, amik nem kerülnek elő a mindennapjaimban.
Régen volt egy időszak, amikor rendszeresen segítettem itt magyar és angol házikban, és jó érzés volt olvasni, amikor később írt a kérdező, hogy hasznos volt az irományom, és végre megértette a dolgot.
Valamint az anonimitás része is tetszik. Nem trollkodok, vagy bármi hasonló, de jó végre egy olyan helyen válaszolgatni, ahol nem követnek nyomon az oldalra tévedők egy publikus profilon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!