Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Aki nagyon szeret gyakorizni,...

Aki nagyon szeret gyakorizni, őszintén miért ? 😁

Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 00:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%
Legjobban azt szeretem, ha konkrét kérdésre, konkrét válasszal tudok segíteni.
2022. ápr. 24. 07:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak érdekes kérdések, válaszok, a néha bejövő 1-1 privát izgalmas, mi lehet. Ezért.
2022. ápr. 24. 08:17
 13/17 anonim ***** válasza:
92%
pótcselekvés... nagyon sokat dolgozom, néha lerogyok pihenő-perceket lopni. S ha nem akarok a sok bejövő munka e-maillel foglalkozni és már a híroldalak is idegesítenek, a közösségi oldalam meg épp nem opció, akkor úgy vagyok vele, hogy na még katt a gyakorira egy kicsit... aztán vissza a pörgésbe.
2022. ápr. 24. 09:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert érdekes dolgok vannak itt.

Sajnos nagyon sok a kamu kérdés és a rosszindulatú ember, ettől függetlenül jól oldal

2022. ápr. 24. 11:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A többiek mindent leírtak, hogy miért szerethető ez az oldal, én egy valamit tennék hozzá: az anonimitást. Ez visszahozza bennem a 2000-res évek elejének szbadságát, amikor az internetet szabadon lehetett használni, lehetett fórumozgatni.

Engem kifejezetten zavar, hogy manapság minden agyon-vissza van kontrollálva online is és a saját névvel és arcképpel való beszélgetés, kommentelgetés nem működik, mert a másik felek nekem mindig belekötöttek az online személyembe valamilyen módon.

Itt viszont nem tudja senki, hogy ki vagyok, hogy nézek ki, szóval ténylegesen csak a mondandómra reflektálnak.

2022. ápr. 25. 07:01
 16/17 anonim ***** válasza:
87%
A #15-ös fogalmazta meg az egésznek a szentenciáját. Ez a legjobb a Gyakorikérdésekben...
2022. ápr. 25. 17:13
 17/17 anonim ***** válasza:
92%

Tetszik az oldal alapötlete, valamint, hogy sokszor olyan témákhoz tudok hozzászólni, amik nem kerülnek elő a mindennapjaimban.

Régen volt egy időszak, amikor rendszeresen segítettem itt magyar és angol házikban, és jó érzés volt olvasni, amikor később írt a kérdező, hogy hasznos volt az irományom, és végre megértette a dolgot.

Valamint az anonimitás része is tetszik. Nem trollkodok, vagy bármi hasonló, de jó végre egy olyan helyen válaszolgatni, ahol nem követnek nyomon az oldalra tévedők egy publikus profilon keresztül.

2022. máj. 1. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!