Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennétek ezek után hozzá?

Mennétek ezek után hozzá?

Figyelt kérdés

Járok egy edzésre, ahol az edző érezhetően másképp viselkedik nekem.

Múlt órán lesérültem, erre szó szerint hazazavart.

Még 3 alkalom lenne az edzésből, nem kevés pénzt fizettem érte, de nagyon bántó a stílusa.

2022. ápr. 21. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ettől lesz valaki jó edző, Láttam olya focimeccset, ahol az egyik edző idegbeteg volt, káromkodott, ordibált. A csapatát simán legyőzte az a csapat akinek egy higgadt edzője volt.
2022. ápr. 21. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Mennék,hogy ne vesszen el a pénzem. Legutolsó alkalommal beolvasnék neki. A neten pedig lepontoznám a helyet és megírnám a nevét is leírva,hogyan viselkedett.
2022. ápr. 21. 17:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát, tényleg fene a pofáját, amiért nem akarta megkockáztatni, hogy a már lesérült ügyfelének súlyosbodjon a baja...

...iróniát félretéve, ha sérült vagy, ne edzz rá! Gyógyulj meg, aztán folytathatod.

2022. ápr. 21. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!