Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha egy orvos megígérné hogy...

Ha egy orvos megígérné hogy jelentkzik az időponttal kapcsolatban és nem tartja be mennétek hozzà újból?

Figyelt kérdés
Kértem időpontot egy kisebb korrekció miatt az azt megelőző napon viltam nàla.Ő mondta jelentkezzek ha gond lesz és mondta abban az esetben mit kell hogy csinaljon.Annyit írt vissza a mùlt hét közepén jelentkezni fog az eheti időpontokkal kapcsolatban,de nem tette.Nem értem miért nem adott időpontot azonnal mindig szokott volt hogy két hétre előre is adott.Ezek utàn nem tudom bìzhatok- e benne,ha gond lesz szàmíthatok-e rà.Fizetek a szolgaltatàsért.
2021. dec. 13. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Az is lehet, hogy egyszerűen csak megfeledkezett róla, mivel rengeteg dolga van.

Ha menni akarsz hozzá, akkor hívd fel te, és kérdezz rá a dologra. Valószínűleg kapsz egy magyarázatot vagy legalább egy bocsánat kérést.

Nekem emiatt nem csökkenne a bizalmam egy orvosban. Ezer oka lehet annak, hogy miért nem hívott. Akkor van gond, ha ez rendszeres.

2021. dec. 13. 15:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! Annyira nincs tele de lehetnek akar mas jellegu gondok is.Csak furcsa mert kell hogy legyen hataridonaploja es ha o igeri jelentkezik kellene hogy tartsa magat hozza.A masik dolog o szerdan mar tudhatta a szabad idopontjait.
2021. dec. 13. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

„Fizetek a szolgaltatàsért.”

Ez a lényeg. Válassz másik orvost.

2021. dec. 13. 19:43
 4/7 A kérdező kommentje:
3-as azon gondolkodom talalok vagy 20- 30 fogaszati rendelot a varosban.
2021. dec. 13. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem például egy állami kórház igazgatója végezte az egyik beavatkozást, többször is hívott előtte és utána is.

Magánban pedig az a minimum, hogy kiny****k a hátsómat. Már elnézést.

2021. dec. 13. 21:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Igy erzem en is... Nagy kar pedig jo velemennyel voltam az orvosrol,elegedett voltam vele.Sertve erzem magam az eset utan.Ezek szerint ugy erzi megengedheti a luxust hogy elveszitsen pacienseket.Letezik hatarido naplo ha igerte abba bejegyezhette mit igert.Igy hangzott az uzenete: jelentkezni fogok a szabadidopontokkal a kovetkezo hetre,hetfo,kedd delutan dolgozunk.Azota se uzenet,se hivas.Meg nem ertem miert nem adott masnap idopontot valaszolhatott volna masnap is az uzenetre idoponttal egyutt.
2021. dec. 13. 21:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Es nem eloszor voltam nala 6-7 alkalommal voltam nala es meg a kezdetekbol vagyok paciens akkor meg nem is volt annyi munkaja mostmar van tobb de tudom,hogy nincs annyira tele hogy ne tudjon adni idopontot egy heten belul es ne tudja szamon tartani ha igert valamit,utobbi alkalommal masnap mar volt idopontja.
2021. dec. 13. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!