Valaki tud tapasztalatokat megosztani altatással kapcsolatban?
Engem idén műtöttek, igaz, nem ott, de az eljárás ugyanaz.
A kanül behelyezése 1-2 másodperc alatt megvolt, pedig máshol nem szokták a vénámat eltalálni. Azt utána bent is hagyták másnapig (ha bármi komplikáció lépne fel, időt nyernek vele, ha már bent van). Picit volt kényelmetlen, nem vészesen.
Nekem ébredés után volt egy kis hányingerem, de csak azért, mert nem bírtam ki előtte, és titokban ittam kicsit, pedig nem lett volna szabad.
Tavaly műtöttek, nem ott, de 2x. A kanül 2 másodperc, nekem az osztályon már volt, de a műtőben kaptam még 1-et az egyik alkalommal, arra nem is emlékeszem. Az egyik szövettan volt a másik 1,5 órás műtét. A kanült távozás előtt veszik ki, hányingerem, szédülésem nem volt, inkább csak álmosság.
Amire nem kérdeztél, a nagy műtétnél katéterem is volt, azt ahogy ki tudtam menni a mosdóba kivették, kb. 3 óra múlva. A behelyezésre nem emlékeszem, a kiszedése 5mp volt, fájdalom nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!