Valaki tud tapasztalatokat megosztani altatással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Esetlegesen TB-vel Győri Petz Aladárban elvégzett műtéti altatásról van valakinek tapasztalata? Főként az kanüntől tartok, mert nem nagyon bírom az injekciókat. Mennyire gyorsan történik meg a kanün behelyezése és az altatás? Ébredéskor bent hagyják a kanünt, vagy azt már kiveszik? Valamint ébredés után lesz hányinger vagy milyen érzés? Válaszokat, személyes tapasztalatokat előre is köszönöm.2020. szept. 10. 19:49
11/13 anonim válasza:
Ja és a hányás az teljeseb egyedi. Aki hányós típus az hány ha felébred. Én sosem hánytam. Viszont vam egy tramadol nevű fájdaomcsillapító ha nem akarsz hányni azt ne kérj. Attól majdnem rókáztam.
12/13 anonim válasza:
Kórházai válogatják kinek mit adnak műtét előtt.
Meg abban is,kinek hova szúrják be a kanült. Mindenben volt részem.
Ki csak hazatéréskor veszik ki.
13/13 A kérdező kommentje:
12-es És van olyan ahol semmit nem adnak előtte? Mármint altatás előtt
2020. szept. 14. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!