Mit gondoltok Almási Kittiről?
Úgy tudom, már nem is vállal egyéni terápiát, pont a túlterheltsége miatt.
Én a youtube-on láttam előadásait, beszélgetéseit másokkal.
Nekem férfiként rendkívül vonzó nő. És emberileg is szimpatikus. Jó humora van. Ha lelki gondom lenne és hozzá járnék, valószínűleg fülig szerelmes lennék bele. :-)
Meglepett, hogy azt mondta magáról, hogy ő konfrontatív ember pszichológusként.
"Vonzó nő? Voltatok nála terápián?"
Hogy függ össze a kettő?
Eddig egy könyvét olvastam és videoit láttam.
A könyvével helyenként egyáltalán nem értettem egyet, pedig biztos jó szakember, legalábbis a youtube-ról ez jön le. Talán annyi kritikám van és ez a könyvhöz kapcsolódik, hogy (túlzottan) már csak a felső tízezer tagjaival foglalkozik, így ezekből a szitukból von le következtetéseket.
Szimpatikus a hanghordozása, az artikulációja, a széles spektrumú témaválasztása és a hozzájuk fűzött magyarázatok, a visszafogott és mégis nőies öltözködése.
Ami nekem általában aggályos ha egy szakember, aki történetesen nő ennyire erősen sminkel, megkérdőjelezi a magabiztosságot, a lelki rendbenlevőséget.
Előadóművészek természetesen más kategóriába tartoznak, látszani kell a színpadon vagy a műsor/történet megköveteli.
Az pedig, hogy esetleg módosabb kilensei vannak, hát ő is pénzért veszi a kenyeret és családfenntartó tudtommal. Az előadásai viszont többnyire szabadon elérhetőek, a legtöbb szakember nem adja ingyen a tudása legcsücskét sem.
A smink terén csak rosszul van megválasztva, azért tűnik erősnek.
Rossz az alapozó és a szemöldöke túl sötét a hajához, ez rengeteget befolyásol összhatásra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!