Kis városban élek, egy távoli ismerősömet leszúrták késsel, az udvarában találtak rá reggel, börtönbe vitték már az elkövetőt. De én nagyon rettegek, félek kimenni az utcára, ez a környék nem gyilkosságról volt híres... Mit csináljak hogy ne féljek?
Figyelt kérdés
Utazok busszal akkor is mindig féltem eddig is hogy baleset ér, innentől kezdve meg már az utcára se merek kimenni, mert félek hogy valaki hátulról leüt vagy belém szúrja a kést. Este a sötétben meg volt nemrég az hogy jöttem haza és hallottam valami kis zajt és elkezdett nagyon dobogni a szívem és hazáig futottam majd kiköptem a tüdőmet olyan gyorsan jöttem fel a lépcsőházba.
Állítólag nem lakunk rossz környéken.
2022. ápr. 17. 17:46
11/14 anonim válasza:
Zirc: jóval idősebb, mozgássérült élettárs, aki egyszer már próbálkozott; figyatékkal élő áldozat; 17 éves, hét hónapos terhes lány... Kódolva volt a tragédia..
12/14 anonim válasza:
Jogos, en olvastam be. Azelott helyett ezelottot olvastam s mashogy ertelmeztem. Bocsesz.
13/14 anonim válasza:
A faszi egy mozgáskorlàtozott, láb nélküli ember,a nő meg félig meddig vak volt...
Szegény nő😭😭😭.
De állítólag már 2 éve is volt hasonló eset, hogy akkor hátba szúrta a nőt.
De "jó lesz" majd a férfinek akár életfogytiglan is a börtönben lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!