Aki szeret gyakorizni, miért ?
Unatkozom
Pontgyűjtés miatt
Szeretek csevegni
Függő vagyok
Csak szórakozom
Melyik ?
Ismerkedés céljából, és már párszor voltak jó beszélgetéseim, ezért úgy gondoltam folytatom tovább.
22/F
Lehet ezt szépen is megfogalmazni mint például, hogy ha rossz idő van ezzel ütöm el az időm, sok normális ember van itt, tanulhatok dolgokat, beszélgethetek itt új emberekkel, szeretek segíteni másoknak...
De a valóság sajnos az hogy az jár ide akinek valami nem passzol a rendes életében. Mert aki nincs elnyomva az nem akarja itt bizonygatni az igazát. Aki magabiztos az nem itt fogja feltenni a "tetszem neki?" "elég magas vagyok?" kérdéseket. És nyilván egy boldog ember akiben nincs frusztráció vagy szorongás vagy egy kis depresszió, az nem fog itt nézelődni, válaszolgatni.
a politika rovatba járok, mert jelen pillanatban itt vannak még értelmes, okos emberek is. főleg az ukrán háborúval kapcsolatban kérdezek, ezért regisztráltam.
máshova csak benézek
Unatkozom
Függő vagyok
Szórakozom
Vannak kérdéseim
Keresem a jövőbeli gyilkosom..
Ja, semmi. Hát igazán én itt beszélgetni is szeretek. A humor kategória az egyik otthonom.. Meg függő is volnék. :DD Így szép az élet XD
Hasonló,mint a 8-as.
Illetve időtöltésnek talán jobb,mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!