Be mertek menni egyedül egy szórakozóhelyre?
Figyelt kérdés
Nekem annyira furának tűnik az egész, elég nagy ellenérzés van bennem. Mindig ott vagyok de lebeszélem magam.
Ti már mentetek be egyedül? Egy külföldi országban vagyok, nincs társasági életem és jó ötletnek tűnt de nem tudom mit lehet vele elérni.
2022. ápr. 9. 21:50
11/17 Dzsoki válasza:
Persze,hogy nincs garancia. Vagyis,garancia nincs,esély van. Egyébként,hogy vagy kint,ismerősök nélkül? Valamilyen kolléga sincs aki elkísérne?
12/17 A kérdező kommentje:
11
Nem, a kollégák elég sznobok. Egyedül jöttem ki anno.
2022. ápr. 10. 00:33
13/17 anonim válasza:
Hol vagy,melyik orszag es varos? Vslahol olyan a kozbiztonsag,h csak csoportosan ajanlott menni.
14/17 Noren1989 válasza:
Be mernék. Most is egyedül jàrok kocsmàzni, ahogy azelőtt.
15/17 anonim válasza:
én csináltam ezt sokat. de amiatt volt könnyű mert olyan helyre mentem ahol imádom a tenét
17/17 A kérdező kommentje:
13
Anglia, Birmingham. Az igaz, hogy amúgy olyan mint a vadnyugat, folyton balhé van minden utcasarkon:)
2022. ápr. 10. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!