Antiszoc vagyok már 3 éve. Mit csináljak? 26L
Figyelt kérdés
2022. ápr. 5. 16:06
1/10 anonim válasza:
Menj el néha otthonról ha ennyire zavar, beszélgess emberekkel, keresd meg valamelyik haverod-barátod ha van aztán valami közös program.
2/10 anonim válasza:
Mi lehet az oka annak, hogy antiszoc lettél?
3/10 A kérdező kommentje:
ha érdekel mi volt az oka azt kérlek privátba beszéljük meg.
2022. ápr. 5. 16:30
5/10 anonim válasza:
Hát ehez tudni kellene hogy miért fordultak magadba.. Ha gondolod írj nyugodtan szívesen beszélgetek :)
6/10 anonim válasza:
Először is tanuld meg a szavak jelentését! Antiszociális embernek a többszörösen visszaeső bűnözőket vagy az iskolai bántalmazókat nevezik.
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Hú 6. Kemény fogalom zavarban szenvedsz és még dicsekedsz is vele.. Guglizz rá pls...
9/10 anonim válasza:
Antiszociális személyiségzavar: szociális normák és mások jogainak mellőzése. Nincs empátiás készsége, figyelmen kívül hagyja mások érzéseit, érdekeit.
Antiszociális személyiségzavar alfaja például a szociopátia és pszichopátia.
Az antiszociális személyiségzavar gyakran jár együtt deviáns magatartással, jogsértések elkövetésével is.
A szociális fóbia, szorongásos zavar pedig amikor valaki félelmet, szorongást érez társas helyzetekben\emberek között.
10/10 anonim válasza:
Én 1 éve épültem fel a teljes depressziómból. Nehezen de sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!