Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a legjobb válasz a "te fiú...

Mi a legjobb válasz a "te fiú vagy lány vagy" kérdésre?

Figyelt kérdés

A kérdésem trnasz/nb testvéreimnek szól, akik szintén a hrt köztes időszakában vannak.

Van olyan válasz, amitől abbamaradnak az illetlen kérdések?

2022. ápr. 1. 18:13
1 2 3
 21/28 Shaddark ***** válasza:
84%

"A nemed meg hát...5#-ös megválaszolta"

Amire a #16-os pedig összetettebb, nem ilyen egysíkú, a világrot egy ősember szintjén ismerő választ adott.

- Nem értek ugyan hozzá, de a világ nem az általános iskola 5. osztályáig képezhető le. Annál jóval bonyolultabb és összetettebb.

Bár, abban mondjuk igazad lehet, hogy "boldogok a lelki szegények", mert ha csak az első 5 osztályban szerzett tudást használod az életben, akkor mindig minden kristály tiszta és világos lesz. Ellentétben a tudósok, intelligens emberek és szakemberek világával, ahol mindig vannak új kérdések és a válaszok sem egyértelműek soha...

2022. ápr. 1. 19:44
 22/28 Shaddark ***** válasza:
65%

Közben átgondoltam, megmondom őszintén, ha a helyében lennék nem tudom mit tartanék jónak.

Van akiknek fontos a hazugságok nélküli élet vitel, mert ez biztosítja hogy soha semmilyen problémája ne legyen az életben. Ugye egy hazugság minimum egy, de inkább 10-25 problémát szül. Így aki tapasztaltabb az élet dolgaiban az hanyagolja őket. És így talál olyan munkahelyet ahol tudják - ezért kockázat nélkül munkába állhat.

A pragmatikus, - bocsi, de egyértelműen nagyobb felvételi eséllyel járó megoldás ha először letagadja és majd később bevállalja ha már felvették.

De ez meg... Lehet az első hely bejövős lesz, elfogadják és minden happy. De azzal a veszéllyel is járhat, hogy az első 5 után a hatodiknál lesz ez csak. De addigra annyira csalódott lesz és gyanakvó hogy ahová amúgy elsőre simán be tudna illeszkedni, ott saját maga fogja elrontani az előző csalódások miatt.

Szóval szerintem az állásra jelentkező személyiség típusa és élethez való hozzá állása dönti el hogy mi is számára a jó megoldás.

2022. ápr. 1. 20:17
 23/28 A kérdező kommentje:

Lépjetek egy pillanatra hátrébb, most hogy eltelt egy kis idő a kérdés kiírása óta.

> a kérdés transz emberekhez szól

> mindegyik válaszoló cisz/ciszhet

> hozzák a tőlük megszokott béka segge alatti színvonalat és szétoffolák a kérdést

> a gyakori, mint mindig, szarik a homofób és transzfób válaszokra

Ebből mi következik? Hát az, kérem szépen, hogy apátok tette volna inkább sggbe anyátokat.

2022. ápr. 1. 22:33
 24/28 anonim ***** válasza:
46%
Ne törődj velük kérdező, a sok mucsaröcsögei IQ 60 Fidesz-szavazó mind itt éli ki magát, mert a való életben csak a közmunka jut nekik 😂😂
2022. ápr. 2. 00:17
 25/28 anonim ***** válasza:
80%
1. heteró kérdésekhez ti is odapofátlankodtok 2. nem mindegyik 3. ez rátok is igaz 4. persze mindenki homofób és ebből az következik ? csak így a te stílusodban : apád anyádat seggberakta csak lecsurgott és megszülettél te
2022. ápr. 2. 14:01
 26/28 anonim ***** válasza:
90%
Mivel én a nőket szeretem, akárminek is vagyok öltözve, akkor is azt mondanám, hogy "férfi", ha talpig nőnek vagyok öltözve. Én csak crossdresser vagyok, nem tervezek műtéteket végeztetni, elég nekem a ruházat viselése.
2022. ápr. 4. 08:30
 27/28 anonim ***** válasza:
83%
Bár tőlem még nem kérdeztek ilyet, hamarosan eljöhet az idő, amikor olyan helyzetben leszek, hogy feltehetik ezt a kérdést. Egészen egyszerűen azt mondanám, hogy egyik sem, mert nem érzem egyiknek sem magam. Ha meg nagyon meg akarja magyarázni nekem, hogy vannak a férfiak meg vannak a nők és esetleg még azt is hozzáteszi, hogy ez a nemi szervektől és a kromoszómáktól függ, rövidre zárnám a beszélgetést és nem szólnék hozzá többet. Nem tudom, hogy egy olyan helyzetben, ahol kénytelen vagyok beszélni az illetővel (pl. munkatárs) mit tennék. Könnyen lehet, hogy egyszerűen csak azt mondanám, hogy nő vagyok, hiába nem érzem magam annak, mert felesleges belemenni és elmagyarázni, hogy én transzfeminin nem-bináris vagyok, ha a másik fél a legkevésbé sem elfogadó és egy libsi baromságnak tartja az egészet.
2022. ápr. 6. 20:19
 28/28 anonim ***** válasza:
75%

Egyszerűen elmondom hogy nonbinary és ennyi :D

Nem fogok magyarázkodni mert úgyse fogná fel a legtöbb ember.Idiota emberrel vitatkozni meg foglalkozni amúgy is butaság :)

2022. ápr. 12. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!