Mi a legjobb válasz a "te fiú vagy lány vagy" kérdésre?
Figyelt kérdés
A kérdésem trnasz/nb testvéreimnek szól, akik szintén a hrt köztes időszakában vannak.
Van olyan válasz, amitől abbamaradnak az illetlen kérdések?
2022. ápr. 1. 18:13
11/28 A kérdező kommentje:
#19 Nézz már tükörbe, te bohóc. :D
2022. ápr. 1. 19:01
12/28 anonim válasza:
tükörbe néztem. egy normális, hetero férfit látok benne. és te mit látsz?
14/28 A kérdező kommentje:
Kár, hogy ezt pont nekem kell elmondanom számodra, de ha neked arra áll fel, hogy egy fórumon kekeckedsz kéretlenül, névtelenül, egy sötét szobában rihegve-röhögve és magadat vállon veregetve, milyen jó munkát végeztél, juj de megmondtad... az sehol sem meríti ki a normális definícióját.
2022. ápr. 1. 19:06
15/28 SIDLER22 válasza:
De kérdező. Ez a normális ugyanis az emberek ilyenek. Szeretnek veszekedni mert nincs jobb dolguk. Ahogy te is. Meg most már én is. Bár a 7-es meg 16-os válaszommal azért próbáltam segítőkész lenni úgy látszik nem érdemled meg.
17/28 anonim válasza:
Orbán Viktorra fogok szavazni április 3-án!
18/28 anonim válasza:
Ilyen egy átlag lmbtq.Hívatkozz magadra retardáltként,mert abban mind biztosak vagyunk.A nemed meg hát...5#-ös megválaszolta.Kérdezte hogy érted-e,úgylátszik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!