Gáz ha nudista strandon erekcióm lesz? Vagy az asszonnyal szexelünk stb.?
Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni feleségemmel a nudizást és szerintem állni fog a szerszám viszont hallottam olyat hogy kiküldenek vagy elkell takarni stb. Illetve nem tudom mennyire megengedett a szex.2022. márc. 27. 13:38
1/6 anonim válasza:
A szex semennyire nem megengedett.
2/6 anonim válasza:
Napi troll meg is van, latszik hogy gozod nincs rola mirol beszelsz. Mitol is tudnad, 13 eves pattanasos hormongomboc vagy csak.
4/6 anonim válasza:
Mi horvátban voltunk a haverokkal nudizni.
Elég keményen állt, néztek is a nők.DE!
Állt ott más csávónak is.
Mikor bementünk a vízbe, jött utánunk pár csaj, gondolom akiknek ez bejött hogy állt a szerszám, és őszintén leírom, elég jól alám is nyúlt az egyik hogy milyen kemény.
Este velük mentünk bulzini, majd haza a szállodába.
6/6 anonim válasza:
A nudin ha erekciód van, illik eltakarni, hasra feküdni, vagy beszaladni a vízbe hogy lehűtsd egy kicsit magad. Nyilvános szex viszont nem tolerált, azért tényleg kidobhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!