Miért nem tud miattam egy szabadnapot kivenni??
Jó pár hónapja kérem tőle, hogy kérjen szabit arra az egy napra ebben a hónapban, ami nekem fontos lenne, hogy jöjjön velem. Elvileg kért, aztán a munkahelyén mégsem engedik el. Normális ez? Hivatalos munkahely, ha kér szabit miért nem tudják megoldani, hogy eljöhessen? Vicc, hogy hónapok óta folyamatosan a munka és annyi ideje nincs, hogy fél órát velem legyen. Ti mit tennétek a helyemben, hogy lehet ezt elfogadni?
20L
Mivel a kérdezö meg a válaszolók többsége felnött ember, ezért képes EGYEDÜL elmenni orvoshoz, nem kell hozzá valaki, aki elkiséri.
Szóval azért adni egy szabadnapot, mert egy felnött valaki nem képes megoldani egyedül az orvoshoz menetelt, gyakorlatilag sehol nem fognak.
Aki kapcsolatban van, az ugyanúgy képes kellene, hogy legyen, mint aki egyedülálló!
Azért nagyon nem mindegy, gogy miért kéne aznap szabadnapot kivennie...
Ha csak azért hogy "végre együtt legyetek félórát" akkor érthető, hogy miért nem feltétlen akar emiatt szabadnapot.
Úgy írod itt, mint valami 10 éves kislány aki végre elakar menni pl fagyizni az anyukájával.
"Miért nem tud miattam egy szabadnapot kivenni??"
Miért nem tudod elfogadni, ha nem tud kivenni, vagy épp nem akar kivenni egy szabadnapot?
Jaa, csak egy kérdés? Hétvégén nincs fél órátok?
Ha nekem fontos valaki, szeretem vagy látni akarom akkor még azon a napon megteszem.. ha kell munkahelyet váltok, ha kell utazom érte 5000 kilométert…
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!