Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyit illik a kávézóban...

Mennyit illik a kávézóban tanulni?

Figyelt kérdés

Remélem nem furcsa a kérdésem, de nem tudom, hogy hogyan illik.

Szóval találtam Budapesten egy kávézót, ami ilyen internet és tanulóknak való kávézó egyben, direkt tanulóknak kialakított asztalok is vannak.

Nos, mostanában muszáj emberek között lennem, ezért úgy gondoltam, ott tanulok. Viszont ha ott vagyok 5-6 órán át, mennyit illik rendelni? Vagy erre nincs szabály? Egy 780 Ft körüli kávét szoktam, de ezen kívül nem tudom hogy erre van-e bármiféle illem. Olvastam már véleményeket, és eléggé megosztó. Van, aki azt mondja, hogy bármeddig illik, van aki pedig csak 1-2 orat. Van erre valami íratlan szabály?

2022. márc. 20. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Ameddig el nem fogyasztod a 780 Forintos kávédat. Hogy meddig tart egy csésze kávé el fogyasztása? Attól függ kinek? Nekem egy csésze kávé elfogyasztása addig tart ameddig meg nem penészedig a kávé a csészében.
2022. márc. 20. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:
36%
5-6 órán át? Te mi a francot csinálsz? Haza nem tudsz menni?
2022. márc. 20. 12:19
 3/4 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
83%
Szerintem ez embertől függ amúgy, de ha te kellemetlennek érzed, akkor rendelj mellé még valami italt is, gondolom 5-6 óra alatt megszomjazol és meg is éhezel, ha árulnak valami sütit, szendvicset, rágcsát, akkor vehetsz. Persze nem kell napi szinten erre költened, de ha cikinek érzed, hogy mindig csak egy dolgot veszel, akkor 1-2 alkalmat megengedhetsz magadnak, hogy a kávén kívül mást is vegyél és már egyből nem lesz olyan fura érzés benned. :)
2022. márc. 20. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
21%
Én inkább otthon tanulnék egy sör mellett, de te tudod...
2022. márc. 20. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!