Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Körömfestés függő lennék?!

Körömfestés függő lennék?!

Figyelt kérdés

7 éves korom óta festem a körmömet( régebben anyum festette most már én)

Utálom a szagát, már minden mintát és színt kipróbáltam, igy már nem élvezem a körömfestést semmenyire, de muszáj kifestenem mert ha nincs kifestve akkor ideges vagyok, török zúzok ameddig nem lesz a körmömön festék. Lemosni is utálom a lakkot már. Matekdogát is szívesebben írok mint körmöt festek odáig jutottam szóval képzelhetitek mennyire elegem van a körömlakk szagából. Meg ,mindenéből.

Egyedül a gél lakkot szeretem még ma is, mert az nem büdös meg szebb is tartósabb is, mint az analóg köröm lakk.

Csak gél lakkom egy évben egyszer lehet anyám akkor engedi csak.

17/L

2022. márc. 13. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:
15%
Kerdező nagyon csinos is vagy?
2022. márc. 13. 12:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen nem vagyok egy csúnya lány az biztos. Sokan mondták már ezt.
2022. márc. 13. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Miert engedi csak egyszer egy evben? :D Megcsinaltatod olyankor es a penz miatt, vagy miert? Mert ha megcsinaltatod, akkor vehetsz otthonra is felszerelest, vannak kisebb, olcso uv lampak, csak vegyel meg hozza mindent ami kell, az alap kezelo cuccot (valami sprayt fuj a kormeimre a kormos), fedolakkot stb.

Amugy en is gyuloltem kormot festeni, folyamatosan lepattogott es egy igenytelen szarnak ereztem magamat a lepattogo koromlakkal, de mar rosszul voltam attol, hogy heti szinten akar tobbszor is festegessem.

Ugyhogy en mar eljarok megcsinaltatni. 3-4 hetente egy alkalom aztan annyi, a ket alkalom kozott gondolnom sem kell a kormeimre.

2022. márc. 13. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!