Hogyan rendezzem le a dolgokat?
Figyelt kérdés
Van egy unoka testvérem,aki mindig ki szolgáltatja magát mindennel,Pl:Felhív és azt mondja kellene vigyek kávét,mert elfogyott,és vigyek ásót hogy ássa fel a kertet,ha tudja hogy nem vagyok otthon,akkor is felhív hogy ezt vegyek nekik a boltból azt,és már nagyon elegem van belőle. Természetesen ha szeretne kérni valamit,akkor jöjjön át és adunk,ne azt mondja hogy vigyem át neki stb. Párszor már mondtam neki hogy ez így nem jó stb,és még megsértődött rám,amiért kimondtam a magamét! Pár napig sértődik meg utánna ugyan úgy hívogat,hogy vigyem át neki ezt meg azt! Mintha nekem nem lenne más dolgom,csak hogy készen a feneke alá rakjak mindent. Mit tegyek ez ügyben#Unoka tesó! Kiszolgáltatott,sértődékenység
2022. márc. 12. 12:49
1/2 anonim válasza:
Mondd neki, hogy nem, és ne is tedd meg. Ha kell valami, elmegy érte vagy nincs. Vissza is viszi miután végzett, vagy máskor oda se adod. Ennyi.
2/2 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Ovisok?
Ismered azt a titokzatos, 3 betűs szót, hogy NEM?
Nem, és kész. Még magyarázkodnod sem kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!