Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudnék gazdag körökbe...

Hogyan tudnék gazdag körökbe bekerülni?

Figyelt kérdés

Huszonéves vagyok, van egy ismerősöm, aki már jómódba született. Azt vettem észre, mivel a szüleinek már vagyonos volt az ismeretségi köre, így ő is olyan iskolába, egyetemre járt és neki is vagyonos barátai lettek. Ő iskolás korától már évi 2X síel, vitorláznak, ilyen barátaik is vannak. És akikkel megismerkedik új ismerősökkel, mintha a gazdag a gazdagot vonzaná magához! Egyetemet pénzhez kötődő szakon végezte, munkahelye is egy sznob bagázs lett, kollégái is mind pénzesek. Tehát mivel jómódból indult, a lehetőségei is teljesen mások voltak.

Ezzel ellentétben én szerény körülmények közül jövök, így az engem körülvevő társaság is ilyesmi volt mindig. Családban megvoltak a súlyos problémák, iskolába is olyan helyre jártam, aztán mivel olyan iskola és családi háttér, kvázi meghatározta, mennyi pontot tudtam összeszedni főiskolára. Ez mind a kevésbé pénzes munka felé vezetett, szerényebb anyagiak, olyan munkatársak...

Ne értéstek félre, nem panaszkodni akarok! Tudom, hogy mindenkinek mást dobott a gép, más startmezőről indul és abból kell a lehető legtöbbet kihozni, azon is vagyok. (Viszont az értékrendemen nem akarok változtatni - másokat letaposni, szívtelennek lenni. Lehet ez kellene hozzá?)

Viszont szeretnék kitörni, bekerülni a vagyonosak közé. Mit kell ehhez tenni? (Komoly válaszokra lennék kiváncsi, nem olyanra, hogy legyek bűnöző vagy kva.)

De például az ismerősöm által nem sikerült, pedig jártam velük síelni is, de nem értem, mintha nem fogadna be a gazdag világ. Mintha mindig két másik világ lenne... olyan érzésem van, hogy az, hogy hova születtem, milyen társadalmi rétegbe, örök életemre meghatároz...

2022. márc. 11. 14:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

"de nem értem, mintha nem fogadna be a gazdag világ."

- Ok, gyere ! Befogadlak :

✈️ Jövő héten megyünk DUBAJ-ba, első osztályon utazunk - de gondolom te már ott különcködni fogsz a turista osztályt veszed igénybe...

🛕 Aztán a "Burj al arab"-ban fogunk megszállni, ha nem okoz problémát. De gondolom ott is különcködni fogsz, és keresel máshol olcsóbbat...

🪂 Valamint egész héten ejtőernyőzni fogunk - mivel ez egy EJTŐERNYŐ PARADICSOM ( 14.000 lábról lehet ugrani ).

🪂 Részt vettél már ejtőernyőképzésen ?

(Teljes költség, ismétlő ugrások nélkül: 1.615 € - MAGYARORSZÁGON)

2022. márc. 11. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!